Prodej byt 1+kk, Chotětov

Prodej byt 1+kk, Chotětov
  • Adresa 9. května 184, Chotětov
  • Ev. č. RT1326-100047
  • Typ byty 1+kk
  • Plocha 34 m²
  • Vlastnictví osobní

2 390 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Hledáte moderní a útulné bydlení v klidné lokalitě? Pak vás jistě zaujme nabídka bytu 1+kk v obci Chotětov, okres Mladá Boleslav. Chotětov je městys ležící 11 km jihozápadně od Mladé Boleslavi v nadmořské výšce 268 m n. m. V obci žije přibližně 1 400 obyvatel. Součástí obce je i vesnice Hřivno.

Byt o dispozici 1+kk, který Vám nabízíme prošel v roce 2018 rekonstrukcí. Rekonstrukce zahrnovala modernizaci kuchyňské linky, která poskytuje dostatek úložného prostoru a je vybavena novými spotřebiči. Koupelna a toaleta rovněž prošli rekonstrukcí, která mimo jiné zahrnovala vyzdění bytového jádra, což přispívá k lepší izolaci a zvukové pohodě. V obytné části bytu byla položena nová plovoucí podlaha, která dodává prostoru teplý a příjemný pocit. Byly provedeny nové rozvody elektřiny a celý byt byl nově vyštukován a vymalován. Nová dlažba byla položena v koupelně, na WC, chodbě a kuchyni, což zajišťuje snadnou údržbu a elegantní vzhled. Byt je velmi světlý díky velkým oknům, které propouštějí dostatek denního světla. Celkově je byt velmi čistý a udržovaný, připravený k okamžitému nastěhování.

Tento útulný byt je ideální pro jednotlivce nebo mladý pár hledající komfortní bydlení v klidné lokalitě. Pokud jste to právě vy a tato nabídka Vás zaujala, kontaktujte nás prostřednictvím odpovědního formuláře a my se Vám ozveme pro domluvení termínu prohlídky.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+kk
Lokalita9. května 184, Chotětov
OkresMladá Boleslav
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná34 m²
Plocha podlahová34 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové