Prodej byty 1+1, 47 m² - Teplice - Trnovany

Prodej byty 1+1, 47 m² - Teplice - Trnovany
  • Adresa Bohosudovská, Teplice - Trnovany
  • Ev. č. RT1362-26878
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 47 m²
  • Vlastnictví družstevní

1 599 000 Kč

 

Prodej bytu 1+1, 47 m2 - Teplice

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme prodej družstevního bytu o dispozici 1+1 a výměře 47m2 v Teplicích, ul. Bohosudovská.

Byt prošel částečnou rekonstrukcí a nachází se v přízemí (1.NP) panelového domu. Součástí bytu je starší kuchyňská linka s elektrickou troubou, varnou deskou, digestoří, ledničkou, myčkou a mikrovlnou troubou. V obývacím pokoji se nachází sedací souprava, konferenční stolek, TV stolek s TV, komoda a skříň. Zděná koupelna je vybavena vanou, koupelnovou skříňkou s umyvadlem, zrcadlovou skříňkou a pračkou. Toaleta je součástí koupelny a je oddělena příčkou.

Z hlavní chodby je přístup do všech místností – konkrétně do koupelny s toaletou, obývacího pokoje s kuchyní a ložnice. V koupelně a na chodbě je položena dlažba, zatímco v obývacím pokoji, kuchyni a ložnici je plovoucí podlaha.

Dům je po kompletní revitalizaci a nachází se v klidné části sídliště s vynikající dostupností k veškeré občanské vybavenosti. V domě se nachází výtah. Převodní poplatek platí kupující (BD Trnovany).

Pokud byt vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Méně úsporná D

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaBohosudovská, Teplice - Trnovany
OkresTeplice
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Užitná plocha47 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové