Prodej byty 1+1, 35 m² -

Prodej byty 1+1, 35 m² -
  • Adresa Rokytnice nad Jizerou
  • Ev. č. RT1188-649064
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 35 m²
  • Vlastnictví osobní

2 700 000 Kč

Včetně právního, realitního a kompletního servisu.

 

Nabízíme k prodeji byt 1+1 o velikosti 35 m² v Rokytnici nad Jizerou. Byt se nachází ve 3. patře ze 4 zděného domu na krásném a klidném místě s výhledem, pouhých pár minut chůze od centra města. Byt je slunný a díky nové plastovým oknům s dvojskly nabízí příjemnou atmosféru po celý den.

Byt je v původním stavu před rekonstrukcí, což poskytuje jedinečnou příležitost pro úpravy dle vlastních představ. Díky své poloze a blízkosti ski areálu Lysá hora s nejdelšími sjezdovkami v oblasti, je ideální jak pro vlastní rekreaci, tak i jako investiční příležitost pro krátkodobý nebo dlouhodobý pronájem s potenciálem zisku.

V domě je vlastní plynová kotelna, což zajišťuje úsporné vytápění bytu. Byt je v osobním vlastnictví, což usnadňuje jeho případný další prodej či pronájem. Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost a skvělé možnosti pro sportovní vyžití jak v létě, tak v zimě.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku, které jsou možné i o víkendech. Tato nabídka představuje jedinečnou příležitost získat rekreační byt v jedné z nejvyhledávanějších horských lokalit. Doporučujeme! Ev. číslo: 648450.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaRokytnice nad Jizerou
OkresSemily
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
TelekomunikaceKabelová televize
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové