Prodej byty 1+1, 68 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús

Prodej byty 1+1, 68 m² - Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4846399
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 68 m²
  • Vlastnictví osobní

297 500 EUR

 

Byt na prodej 68 m2 Puerto Banús

Seznamte se s prvním bytem, kde cena není férová, ale příjemná! Oblíbená oblast, kde se veškerá občanská vybavenost nachází v docházkové vzdálenosti, urbanizace byla v roce 2021 obnovena, takže nyní můžete využít této nabídky.

Tento elegantní přízemní byt s 1 ložnicí nabízí vlastní terasu, která je ideální pro vychutnání chvil klidu a pohody. Moderní kuchyně je plně vybavena špičkovými spotřebiči Siemens, včetně sklokeramické varné desky, trouby, myčky, lednice a pračky. Díky desce z umělého kamene Silestone a dřezu z nerezové oceli vyzařuje kuchyně styl i funkčnost.
Apartmán je součástí komplexu Golden Banús, který nabízí úžasný společný bazén obklopený svěží zelení a odpočinkovými lůžky pro dokonalou relaxaci.

Tato nemovitost se nachází v srdci Nueva Andalucía v Marbelle a nabízí bezkonkurenční pohodlí. Pouhých 5 minut jízdy autem od Puerto Banús a 10 minut od centra Marbelly se nacházíte v pěší vzdálenosti od obchodů, restaurací a dalších nezbytných zařízení. Tato oblast je známá svými bílými písečnými plážemi, exkluzivními plážovými kluby a golfovými hřišti, z nichž 6 se nachází v okruhu 10 km. Pulzující noční život Marbelly také poskytuje nekonečné možnosti zábavy. Je ideální pro ty, kteří hledají klidné útočiště s blízkostí veškerého vzrušení a luxusu, který Marbella nabízí.

Pro více informací a prohlídky nás neváhejte kontaktovat přímo. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Puerto Banús, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha68 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (6 m²)
TelekomunikaceInternet