Prodej byty 1+1, 50 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej byty 1+1, 50 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4797664
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 50 m²
  • Vlastnictví osobní

370 000 EUR

 

Byt na prodej 50 m2 Fuengirola

Objevte luxus v té nejlepší podobě v tomto úžasném apartmánu u pláže ve Fuengirole!
Tato exkluzivní nemovitost se nachází v desátém patře a nabízí panoramatický výhled na moře a město, který zalévá každý kout přirozeným světlem. Obývací pokoj s velkými okny vám umožní vychutnat si nádherné západy slunce, aniž byste museli opustit domov.

Kuchyň, vybavená špičkovými spotřebiči, je ideální pro milovníky jídla. Hlavní ložnice je opravdovým útočištěm s luxusní koupelnou, která zahrnuje vysoce kvalitní povrchové úpravy. Prosklená terasa vám navíc umožní užívat si výhled po celý rok bez ohledu na počasí.

Tento byt vyniká nejen svou výsadní polohou v blízkosti všech služeb a občanské vybavenosti, ale také pokročilou technologií domácí automatizace, centrální klimatizací, potrubní hudbou a podlahovým vytápěním. Vchod se zesílenými dveřmi zaručuje vaši bezpečnost a klid. A aby byla tato bezkonkurenční nabídka kompletní, společný bazén s výhledem na moře je ideálním místem k relaxaci a užívání si okolí.

Nenechte si ujít příležitost bydlet v jedné z nejžádanějších lokalit ve Fuengirole. Tento apartmán je víc než domov, je to životní styl. Kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a domluvte si prohlídku! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha50 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahano
Terasaano (5 m²)
TelekomunikaceInternet