Prodej byty 1+1, 40 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona

Prodej byty 1+1, 40 m² - Málaga, Costa del Sol, Estepona
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4820875
  • Typ byty 1+1
  • Plocha 40 m²
  • Vlastnictví osobní

410 000 EUR

 

Byt na prodej 40 m2 Estepona

Nový vývoj: Ceny od 410 000 € do 620 000 €. [Ložnice: 1 - 2] [Koupelny: 1 - 2] [Zastavěná plocha: 40 m2 - 84 m2].
Luxusní budova na prodej v historickém centru Estepony - jedinečná příležitost

Představujeme tuto exkluzivní budovu s 8 apartmány a komerčním prostorem v prvním patře, která se nachází na emblematické hlavní ulici historického centra města Estepona. Tato budova, vzdálená pouhých 100 metrů od pláže, v sobě spojuje luxus, pohodlí a bezkonkurenční polohu a nabízí výjimečnou investiční příležitost.

Vynikající vlastnosti:

- Prémiová lokalita: Prémiová poloha: Nachází se v samém srdci historického centra, obklopena službami, obchody, restauracemi a v pěší vzdálenosti od pláže.
- Moderní design: Nově postavená budova s vysoce kvalitními povrchovými úpravami včetně mramorových podlah, oken s dvojitými skly a výtahu.
- Světlé prostory: Sedm domů navržených pro maximální pohodlí s flexibilními dispozicemi, které umožňují světlé prostory.
- Komerční prostory: Přízemí s jedinečnými a prostornými komerčními prostory s výlohou do hlavní ulice, ideální pro jakýkoli typ podnikání.
- Technologie a zabezpečení: V budově je umístěna nová kancelářská místnost, která je vybavena moderními technologiemi a bezpečnostními prvky: Vybavení: Nejnovější technologie v oblasti domácí automatizace, klimatizační systém a nepřetržitá ostraha.
- Integrováno s městem: Některé jednotky mají vlastní balkony s výhledem na město.

Tato budova nabízí nejen záviděníhodnou polohu, ale také prvotřídní výstavbu, ideální pro ty, kteří hledají luxus a exkluzivitu v srdci Estepony.

Nenechte si ujít příležitost získat jedinečnou nemovitost v jedné z nejvyhledávanějších oblastí pobřeží Costa del Sol! Kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 1+1
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Estepona, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha40 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Terasaano (4 m²)