Prodej, RD 5+2kk, CP pozemku 455 m2, ul. Kociánka, Brno - Sadová

Prodej, RD 5+2kk, CP pozemku 455 m2, ul. Kociánka, Brno - Sadová
  • Adresa Kociánka 295/9d, Brno - Sadová
  • Ev. č. RT1213-00435-1
  • Typ
  • Plocha 215 m²

21 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Nabízíme k prodeji velmi zajímavou novostavbu rodinného domu s dispozicí 5+2kk, prostorná dvojgaráž, sklad na nářadí, dílna, zděný přístřešek, okrasná zahrada, bazén, to vše na jednom pozemku o CP 455m2, ul. Kociánka, Brno - k.ú. Sadová.

Aktuální dispoziční řešení:
- byt 3+kk (CP 90 m2) = 1.NP - předsíň/chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu/do zahrady, pokoj, technická místnost, koupelna s vanou a WC, z obývacího pokoje se po schodech dostanete do 2.NP, kde se nachází další pokoj a šatna,

- byt 2+kk (CP 62 m2) = ze zadní strany domu přístup po schodišti do 2.NP - předsíň/chodba, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, pokoj, menší technická místnost, koupelna k dodělání, samostatné WC.

Jednoduchou stavební úpravou lze vytvořit dispozici 5+2kk / 5+kk.

Celková zastavěná plocha je 193m2, užitná plocha domu 152m2, dvojgaráž 39m2, zděný přístřešek 12m2, sklad na nářadí 5m2, dílna 7m2, zahrada 262 m2, CP pozemku 455m2.

Dům je postaven z porobetonových tvárnic pero+drážka+kapsa (Ytong) 450cm se zateplením 5cm polystyren, u domu je střecha dvojitá s odvětráním - krytina fólie, na přístavcích je fólie a kačírek, okna plastová, venkovní el. hliníkové žaluzie, topení nachystané pro montáž el. přímotopů či infrapanelů, koupelna ve 2.NP není dodělaná, podlahy keramické, zajímavostí jsou napínané stropy (jedná se o závěsný stropní systém, který se skládá z obvodového profilu a lehké membrány z PVC, pod tuto membránu lze umístit osvětlení.

Zahrada je velmi pěkně osázená a zapěstovaná, najdete zde místo pro posezení i koupání v bazénu, na pozemku je vlastní vrtaná studna, příjemné místo k odpočinku najdete i ve zděném přístřešku.

Garáž s el. vraty na dálkové ovládání je velmi prostorná s dostatečným prostorem 39m2 pro dvě auta, kola atp., na garáž navazuje místnost pro zahradní nábytek, zařízení či nářadí 5m2 a zděný přístřešek 12m2.

Dům je situovaný v klidné soukromé a slepé ulici s vlastní el. bránou na dálkové ovládání, cesta slouží jako příjezdová komunikace pro celkem 6 rodinných domů. Veškerá občanská vybavenost je v krátké dojezdové vzdálenosti, dobrá dostupnost do centra města (MHD vč. noční linky), přitom na kraji Brna s krásnou okolní přírodou (les, turistické trasy, cyklostezky atp.).

Pro více informací neváhejte zavolat.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

Kategorie
LokalitaKociánka 295/9d, Brno - Sadová
OkresBrno-město
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná215 m²
Plocha pozemku455 m²
Plocha zastavěná193 m²
Plocha zahrady262 m²
Plocha nebytových prostor64 m²
Plocha dílen12 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2024
ZařízenýNe
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,50 m
Terasaano (15 m²)
Bazénano
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické