Prodej atypické byty, 108 m2 - Praha - Vinohrady

Prodej atypické byty, 108 m2 - Praha - Vinohrady
  • Adresa Korunní, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1165-24712
  • Typ atypické byty
  • Plocha 108 m²
  • Vlastnictví osobní

24 800 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Dovoluji si Vám tímto představit jedinečnou příležitost ke koupi luxusního mezonetu 3+kk, s podlahovou plochou 108 m2, velkorysou terasou 109 m2, ve vyhledávané Rezidenci Korunní dvůr na Praze – Vinohradech.

Apartmán se nabízí kompletně vybavený, např. vestavěnou nábytkovou stěnou, která je schopna variabilně vytvořit kvalitní pracovní zázemí, koženou sedací soupravou s lenoškou a dalším unikátním nábytkem, jenž je nejen designově velmi zdařilý, ale zároveň splňuje funkce na maximální úložnost a využití prostoru. Tento prostor je navíc rozšířen dvěma šatnami, a to jak při vstupních dveřích do apartmánu, tak coby samostatnou místností za jednou z prostorných ložnic. Útulnost apartmánu dodávají i parkety z masivního dřeva.

Kuchyňská linka je vybavena kvalitními spotřebiči zn. Siemens a Liebherr.

Celý apartmán je klimatizován centrální klimatizační jednotkou. V horním patře mezonetu, v každé z ložnic, pak samostatnými klimatizačními jednotkami pro oddělenou regulaci teploty vzduchu. Vytápění je řešeno centrálně.

V přízemí mezonetu je samostatné WC a druhé pak v patře, coby součást koupelny, ve které je decentně zakomponován dostatečný prostor pro pračku a sušičku.

Perlou mezonetu je jeho rohová terasa, která nejen svým velkorysým prostorem, nádherným výhledem, ale též vzrostlými stromy, napojenými na zavlažování, skýtá jedinečné možnosti pro její využití. A to jak pro rodinný život, tak pro setkávání s přáteli. Nutno dodat, že apartmán s touto velikostí, typem terasy a její lokací, patří mezi nejdokonalejší v celé rezidenci.

K apartmánu náleží garážové parkovací místo. A pokud máte větší vozový park, není problém... K dispozici je možnost odkoupení dalšího parkovacího místa.

V Rezidenci Korunní dvůr jsou zajištěny služby recepce 24/7 nebo i možnost vyzvedávání poštovních zásilek. Zároveň jsou rezidentům k dispozici technické služby a různé typy oprav, flexibilně zajišťovány zaměstnanci této rezidence. Součástí areálu je supermarket Billa, stomatologické ordinace, advokátní kanceláře, účetní a daňové společnosti, dále pak fitness, masážní a relaxační centrum nebo vynikající asijská restaurace.

Nechte se unést kvalitou bez kompromisu, elegancí a výjimečností tohoto apartmánu…

Místem, kde se snoubí vysoký komfort bydlení v atraktivní lokalitě, zasazený do oázy klidu, a přesto uprostřed pulsující městské části Vinohrad.

Pro bližší informace a termíny prohlídek mě neváhejte kontaktovat...

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieAtypické byty
LokalitaKorunní, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Typ bytumezonet
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná108 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Terasaano (109 m²)