Pronájem komerčních prostor, Brno - Štýřice, ul. Vídeňská

Pronájem komerčních prostor, Brno - Štýřice, ul. Vídeňská
  • Adresa Vídeňská, Brno - Štýřice
  • Ev. č. RT1058-03741
  • Typ ostatní komerční nemovitosti
  • Plocha 352 m²

info v RK

+ zálohy na služby a energie + kauce + provize RK

 

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu atraktivní komerční prostory o rozloze 352 m2, které se nacházejí v přízemí moderní budovy na ulici Vídeňská v Brně. Tyto prostory, které jsou ideální pro kanceláře, ateliéry, prodejny či volnočasové aktivity, lze přizpůsobit přesně podle vašich požadavků. Budova je vybavena moderním výtahem, recepcí, jednací místností a jídelnou.

Prostory disponují samostatným vstupem přímo z recepce, vlastním měřením energií a možností vytvoření vlastního sociálního zázemí. Parkování je zajištěno na venkovních veřejných místech a objekt je nepřetržitě střežen. Navíc jsou k dispozici parkovací místa přímo u objektu, včetně 10 míst vyhrazených pro nájemníky.

Majitel je ochoten investovat do rekonstrukce prostor, zejména pokud se nový nájemník rozhodne pro dlouhodobější pronájem.

Prostory jsou k dispozici ihned nebo po dohodě. Prohlídky jsou možné po domluvě s makléřem. Případně můžete využít možnost zajištění jednorázového nebo pravidelného úklidu prostřednictvím naší úklidové firmy.

Vzhledem k legislativním požadavkům je nemovitost uvedena v energetické třídě „G“, i když to neznamená, že skutečně odpovídá této třídě. Pokud máte zájem o další informace nebo o prohlídku, neváhejte se obrátit na uvedeného makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieOstatní komerční nemovitosti
LokalitaVídeňská, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
Plocha užitná352 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování4. červen 2024
ZařízenýNe
Výtahano

Podobné nemovitosti