Pronájem, kanceláře 240 m2, Praha 6 - Petřiny

Pronájem, kanceláře 240 m2, Praha 6 - Petřiny
  • Adresa Na okraji, Praha - Veleslavín
  • Ev. č. RT1219-00153
  • Typ kanceláře
  • Plocha 240 m²

54 000 Kč za měsíc

bez DPH

 

Světlý atypický kancelářský prostor s vyvýšenou galerií v areálu Hvězda Praha 6 - Petřiny, podlahová plocha 240 m2, 2 parkovací místa, datová síť, recepce 24/7, 1NP, stanice metra 3 min. chůze.

Prostor je v tuto chvíli využíván jako showroom pro módní značkové zboží. Je řešen jako open space (110 m2) s vyvýšenou galerií (90 m2) se dvěma kancelářemi a odpočinkovou zónou s kuchyňským koutem. WC je sdílené.

Interiér působí elegantním dojmem zejména díky kvalitním materiálům: vinylová podlahová krytina s dekorem tmavého dřeva, prosklené příčky, kovové prvky na stěnách, visuté schodiště z masivu, nerez zábradlí, velkoplošná okna, výhled do zeleně, dostatek denního světla.

Celý prostor je vybaven klimatizací a strukturovanou datovou sítí. Okna jsou otvíratelná a opatřená žaluziemi, vstup je bezbariérový.
V areálu je centrální recepce s 24/7 službou a s ostrahou, povrchové a podpovrchové parkování, fitness centrum, solárium a solná jeskyně. Velkým benefitem je blízkost stanice metra (3 min. chůze), letiště i dopravního okruhu, veškerá občanská vybavenost (pošta, banky, lékař, Billa atd.) a velká koncentrace veřejné zeleně (obora Hvězda, Ladronka).

Uvedená výše nájmu je orientační, nezahrnuje parkovací místa (povrchové stání 1 800 Kč/měs., podpovrchové 2 250 Kč/měs.), servisní poplatky a služby.

Prostor je v tuto chvíli pronajat, takže bohužel není možno pořídit fotodokumentaci interiéru. Pronájem je možný od 10/2004, prohlídky po dohodě kdykoliv.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaNa okraji, Praha - Veleslavín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná240 m²
Plocha podlahová240 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
Datum nastěhování15. říjen 2024
Bezbariérovýano
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti