Pronájem atraktivní kanceláře, 447 m2, Praha 3

Pronájem atraktivní kanceláře, 447 m2, Praha 3
  • Adresa Vinohradská, Praha
  • Ev. č. RT1228-N7090
  • Typ kanceláře
  • Plocha 447 m²

15,50 EUR za m²/měsíc

+ služby 150,- Kč/m²

 

Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory o velikosti 447 m2 v moderní administrativní budově na Praze 3. Tato budova se rozkládá přes 14 nadzemních podlaží a nabízí rozsáhlou celkovou pronajímatelnou plochu o rozloze 14 310 m2. Jako kancelářská budova třídy A je navržená tak, aby splňovala všechny nároky a požadavky současného trhu, což z něj činí ideální volbu pro nájemce, kteří hledají výjimečné a kvalitní pracovní prostředí.

Budova je umístěna v prestižní a žádané čtvrti Vinohrady, která je proslulá svou bohatou nabídkou kaváren, útulných restaurací a obchodů. Díky této poloze mají nájemci možnost využívat nejen veškeré výhody městského života, ale také si vychutnávat krásné výhledy na okolí.

Vynikající dopravní dostupnost je jedním z hlavních přínosů budovy. Její umístění v blízkosti několika tramvajových a autobusových zastávek a stanice metra umožňuje rychlou a pohodlnou dostupnost do celého města. Pro ty, kteří preferují dopravu autem, nabízí budova možnost parkování přímo v objektu, což zajišťuje maximální komfort a bezpečnost.

Služby: 150,- Kč/m2/měsíc.
Parkování: 150 EUR/místo/měsíc.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaVinohradská, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná447 m²
Podlaží umístění13. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Datum nastěhování27. srpen 2024
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti