Pronájem kancelářského prostoru, 1 122 m2, Praha 8 - Karlín

Pronájem kancelářského prostoru, 1 122 m2, Praha 8 - Karlín
  • Adresa Karolinská, Praha
  • Ev. č. RT1228-DN
  • Typ kanceláře
  • Plocha 1 122 m²

24 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme k pronájmu kancelářskou jednotku v impozantní jedenáctipatrové budově na pražském Karlíně, která poskytuje až 19 800 m2 moderních a vysoce kvalitních prostor. Při jejím navrhování byl kladen důraz na energetickou úspornost. Budova je vybavena unikátním systémem „vytěsňovacího“ přetlakového větrání, který je v dnešní době nadstandardní technologií.

Projekt nabízí řadu moderních vybavení a služeb, které zajišťují pohodlné a bezpečné pracovní prostředí. K dispozici je 24hodinová bezpečnostní služba a centrální recepce, které zajišťují ochranu a chod budovy. Pro komfort jsou zde instalované interní žaluzie, klimatizace a koberce, které přispívají k příjemné pracovní atmosféře. V oblasti technologie je budova vybavena optickými vlákny pro rychlý internet a přístupem na magnetické karty, což zajišťuje moderní a bezpečné pracovní prostředí. Pro flexibilitu prostorů jsou zde zdvojené podlahy a snížené podhledy, které umožňují snadnou manipulaci s kabeláží a zlepšují akustické vlastnosti. Terasy poskytují příjemné místo pro relaxaci nebo neformální pracovní setkání. Parkování je zajištěno, což usnadňuje přístup autem. Tato kombinace služeb a vybavení dělá z budovy ideální místo pro moderní kanceláře.

Lokalita kolem Rohanského nábřeží nabízí vynikající automobilovou dostupnost. Budova je navíc propojena pěším mostem s pražskou čtvrtí Karlín, což zajišťuje snadný přístup k dvěma stanicím metra – Křižíkova a Florenc. Tyto faktory zajišťují skvělou dostupnost jak pro auta, tak pro pěší, což je klíčové pro efektivní fungování v této části města.

Kanceláře 23 – 27.50 EUR/m2/měsíc.
Služby: 130 Kč/m2/měs.
Parkování: 160 EUR/měs.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaKarolinská, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná1.122 m²
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti