Pronájem reprezentativní kanceláře, 904 m2, Praha 7 - Holešovice

Pronájem reprezentativní kanceláře, 904 m2, Praha 7 - Holešovice
  • Adresa Plynární, Praha
  • Ev. č. RT1228-CV-3
  • Typ kanceláře
  • Plocha 904 m²

15,75 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme pronájem reprezentativních kancelářských prostor o výměře 904 sqm v jednom z unikátních komplexů, který představuje špičkový příklad moderní architektury, která se drží současných trendů a vyznačuje se vysokou kvalitou. Budova je charakteristická svou prosklenou fasádou, která ji dokonale propojuje s okolím a umožňuje maximální využití přirozeného denního světla. Tyto prostory umožňují efektivní uspořádání pracovišť podle individuálních potřeb nájemců.

Objekt disponuje půdorysem ve tvaru písmene H a nabízí sedm nadzemních podlaží, které dohromady poskytují celkovou plochu 22 400 sqm. K dispozici je také 214 parkovacích míst, umístěných ve třech podzemních podlažích, což zahrnuje moderní inteligentní parkovací systém a šest vysokorychlostních výtahů pro pohodlný pohyb mezi patry. Budova se může pochlubit prestižním certifikátem LEED Platinum, který představuje nejvyšší úroveň energetické účinnosti pro budovy.

Komplex poskytuje ideální podmínky nejen pro práci, ale i pro zábavu a relaxaci. Budova je první kancelářskou stavbou v České republice s běžeckou dráhou umístěnou na střeše a se sportovním hřištěm pro aktivní oddech. Pro společné obědy nebo pracovní schůzky s klienty je připravena restaurace s kavárnou, která nabízí příjemné prostředí. K dispozici jsou také terasy poskytující úchvatný výhled na Botanickou zahradu, což je další prvek, který jistě zapůsobí na vaše návštěvníky.

Služby 134,- Kč/měsíc.
Parking 130 EUR/měsíc + poplatky za parking 740,- Kč.

Pro více detailů kontaktujte makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaPlynární, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná904 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti