Pronájem kanceláře, 957 m2, Praha 4

Pronájem kanceláře, 957 m2, Praha 4
  • Adresa Na Pankráci, Praha
  • Ev. č. RT1228-VHS
  • Typ kanceláře
  • Plocha 957 m²

16 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme kancelářský prostor 957 m2 v sedmipodlažní administrativní budově, která se nachází v atraktivní lokalitě Prahy 4 na rozhraní Vyšehradu a Pankráce.

Je zde možnost variabilního uspořádání kanceláří dle klienta, jak jednotlivých kanceláří tak i open space. Nechybí ani parkoviště s 61 místy v objektu, centrální recepce a ostraha 24/7. Dále je zde možnost pronájmu sdílené zasedací místnosti a skladových prostor. Samozřejmostí je kuchyňka, recepce a kolárna se sprchou. Budova je vybavena moderními technologiemi pro správu, provoz a přístup. Objekt je plně klimatizován. K dispozici je 24 hodinová ostraha, venkovní žaluzie, internet, optická vlákna, ostraha a otevíratelná okna. Energetická náročnost budovy B.

Čtvrť Pankrác je snadno dostupná autem i hromadnou městskou dopravou. Najdete zde vše potřebné, včetně restaurací nebo hotelů pro hosty z daleka. Přímo v budově se nachází obchod s potravinami, drogerie, tabák, chovatelské potřeby a útulná kavárna. Budova je vzdálená několik kroků od metra Vyšehrad. Rychlé napojení na pražský okruh a přímý exit na ulici 5. května směr D1 a Brno.

Služby: 180 Kč/m2/měs.
Parkování: 100 EUR/měs.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaNa Pankráci, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná957 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti