Pronájem kancelářských prostor, 1 435 m2, Praha 10

Pronájem kancelářských prostor, 1 435 m2, Praha 10
  • Adresa V olšinách, Praha
  • Ev. č. RT1228-N7150
  • Typ kanceláře
  • Plocha 1 435 m²

10 EUR za m²/měsíc

+ poplatky + DPH

 

Nabízíme k pronájmu kancelář v projektu který nabízí až 7 590 m2 kancelářských ploch s možností dispozičních změn, které si může každý nájemce rozvrhnout dle vlastních potřeb a využívat formou open space prostorů nebo individuálních uzavřených kanceláří.

Budova poskytuje služby reprezentativní recepce, zasedacích místností a ostrahy. V okolí budovy se nachází park Gutovka, který je vhodný pro aktivní odpočinek či relaxaci po práci. Pár minut od objektu je navíc situován supermarket Billa a nákupní centrum Skalka s hypermarketem Tesco, které poskytují skvělé nákupní možnosti a široké spektrum služeb.

Kanceláře se nachází v klidné lokalitě Prahy 10 - Strašnice. Autobusová zastávka Dobročovická je přímo před budovou, stanice metra Strašnická (trasa A) a Skalka je v docházkové vzdálenosti. Budova je dobře přístupná z Pražského okruhu a dálnic D1 a D11 ve směru na Hradec Králové. Nájezd na Jižní spojku je ve vzdálenosti do 5 minut. U objektu jsou dobré možnosti parkování. V blízkém okolí je kompletní občanská vybavenost a široké spektrum služeb.

Služby: 190 Kč/m2/měs.
Parkování: 80 EUR/měs.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaV olšinách, Praha
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha užitná1.435 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Výtahano

Podobné nemovitosti