PRONAJEM KANCELÁŘSKYCH PROSTOR NA SKVĚLÉM MÍSTĚ O VELIKOSTI OD 37,26 M2 AŽ PO 17,81 M2 A PROSTORY NA ARCHÍV (SKLAD) V SUTERÉNU

PRONAJEM KANCELÁŘSKYCH PROSTOR NA SKVĚLÉM MÍSTĚ O VELIKOSTI OD 37,26 M2 AŽ PO 17,81 M2 A PROSTORY NA ARCHÍV (SKLAD) V SUTERÉNU
  • Adresa České Budějovice 4
  • Ev. č. RT1050-CB140018
  • Typ kanceláře
  • Plocha 38 m²

4 327 Kč za měsíc

jeden měsíční nájem dle prostor + DPH, bez DPH, včetně poplatků

 

Ve výhradním zastoupení nabízíme kanceláře na pronájem na Pražské třídě v Českých Budějovicích naproti Hasičům. Tyto prostorné a světlé kancelářské prostory nabízí ideální pracovní prostředí pro vaši firmu. momentálně nabízíme kanceláře v 2. patře o velikosti 18,36 m2 (4327 Kč/měsíc) a 37,26 m2 (8782 Kč/měsíc) bez DPH včetně poplatků (voda, el. energie, teplo).

Dále je k dispozici suterén, který dříve fungoval jako archiv původní provozovny banky (Česká spořitelna, a. s.) využití a cena dle dohody, velikost cca 64m2, 3 místnosti.

Kanceláře disponují veškerým potřebným vybavením a je možné pronájem i kancelářského zařízení + 45 Kč/m2. Dále je možnost úklidu. K dispozici je také společná kuchyňka na každém patře + toalety.
Díky výborné dostupnosti veškerých služeb a blízkosti veřejné dopravy a širšího centra je tato lokalita ideální pro vaši podnikatelskou činnost, obchodní dům IGY Centrum, 5min pěšky. Zažijte pohodlné a efektivní pracování prostředí v těchto kancelářích a posuňte vaše podnikání na novou úroveň. Neotálejte a kontaktujte nás ještě dnes! Pokud jste si nevybrali z uveřejněné nabídky, zadejte nám prosím Vaši poptávku a my se pokusíme najít odpovídající nemovitost.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaČeské Budějovice 4
OkresČeské Budějovice
Plocha užitná38 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD, Autobus
Elektřina230V

Podobné nemovitosti