Pronájem prémiových kanceláří o ploše 1360 m2 v centru Brna

Pronájem prémiových kanceláří o ploše 1360 m2 v centru Brna
  • Adresa Nové sady, Brno - Staré Brno
  • Ev. č. RT1225-00007
  • Typ kanceláře
  • Plocha 1 360 m²

info v RK

+ 95 Kč/m²/měsíc služby + přímá spotřeba energie

 

Bez realitního poplatku nabízíme pronájem prémiových kancelářských prostor v právě dokončované budově Skylight X v business centru TITANIUM na Nových Sadech.

Předmětné prostory mají plochu 1360 m2 a nachází se na 6.NP, přičemž výměru je možno přizpůsobit. Klient má zásadní vliv na výslednou podobu prostor - dle jeho potřeb lze vybudovat řešení open space nebo kanceláře flexibilně dělit a doplnit prostory o zasedací místnosti, kuchyňku a sociální zázemí.

Skylight X je nejmodernější budova business centra TITANIUM a dále rozvíjí jeho dlouhodobý akcent na maximální komfort při práci. Kanceláře příjemně prosvětlují trojitá okna od podlahy po strop, světelnou pohodu můžete regulovat pomocí polohovatelných venkovních žaluzií a LED osvětlení. Prostory jsou vybaveny systémem klimatizace s efektivní rekuperací, mají zdvojené podlahy, internet je vedený optickým kabelem a společné prostory jsou pokryté vysokorychlostní Wi-Fi a 5G. Centrum funguje 24/7 včetně recepce a on-site manažera.

Nejvyšší podlaží Skylight tvoří business terasa se zelenou oázou pro relaxaci a fantastickým výhledem na Petrov a Špilberk. Terasa je lemována fitness dráhou pro udržování kondice (viditelná na vizualizacích) a nabízí také relax studio pro zklidnění a meditaci. Středobodem budovy je 9-patrové prosklené atrium, které vpouští do interiéru denní světlo (odtud jméno budovy Skylight).

V business centru TITANIUM naleznete kvalitní italskou restauraci, kavárnu, lékárnu, bankovní, poštovní a další služby.

K nastěhování od 1Q-2025.

Rádi Vám bezplatně sestavíme přehled brněnských kancelářských prostor dle Vašich představ, pro více informací kontaktuje makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaNové sady, Brno - Staré Brno
OkresBrno-město
Plocha užitná1.360 m²
Počet podlaží9
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní
Datum nastěhování1. leden 2025
Bezbariérovýano
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus

Podobné nemovitosti