Pronájem komerční jednotky 400 m2, Brno

Pronájem komerční jednotky 400 m2, Brno
  • Adresa Brno-Starý Lískovec
  • Ev. č. RT1228-N6416
  • Typ kanceláře
  • Plocha 400 m²

12,50 EUR za m²/měsíc

+ služby

 

Nabízíme k pronajmu kancelářské jednotky v Campus Science Park který představuje unikátní spojení jednotlivých institucí v moderní brněnské čtvrti a těží ze své geografické polohy. Je vzdálen necelé tři hodiny jízdy autem od hlavních měst čtyř evropských zemí.

Campus Science Park integruje pět administrativních budov se společnou halou a venkovním víceúčelovým sportovním areálem. Každé z jeho podlaží nabízí jak klasické open-space uspořádání, tak flexibilní prostory s modulárním řešením, které přizpůsobíme vašim potřebám. Projekt získal ocenění v soutěži Best of Realty 2016 za svou výjimečnou kvalitu a budova C získala také certifikát "zelené budovy" LEED.

Campus Science Park v Brně je ideálním místem pro vaše kanceláře. Nabízí snadnou dostupnost veřejnou dopravou, výbornou dostupnost autem, přímou křižovatku na sjezd z dálnice D1 a snadnou dostupnost mezinárodního letiště v Brně. Bezprostředně vedle objektu se nachází Campus Square, nákupní centrum nabízející kompletní služby včetně široké nabídky stravovacích zařízení. Naproti přes ulici se nachází Kampus Masarykovy univerzity a Fakultní nemocnice Brno.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaBrno-Starý Lískovec
OkresBrno-město
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná400 m²
Užitná plocha přízemí2.224 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Datum nastěhování20. březen 2023
ParkováníAno

Podobné nemovitosti