Pronájem kancelářských prostor v Brno Business Park o ploše 570 m2

Pronájem kancelářských prostor v Brno Business Park o ploše 570 m2
  • Adresa Londýnské náměstí 853/1, Brno - Štýřice
  • Ev. č. RT1225-00004
  • Typ kanceláře
  • Plocha 570 m²

12,50 EUR za m²/měsíc

+ poplatky za služby 55 Kč/m²/měsíc + záloha na přímou spotřebu energie 60 Kč/m²/měsíc

 

Bez realitního poplatku nabízíme pronájem moderních kancelářských prostor v administrativním centru Brno Business Park při ulici Vídeňská.

Kanceláře o ploše přibližně 570 m2 se nachází v 5.NP budovy B s výhledem na jižní část Brna. Vaše firma může využít buď současnou dispozici open space doplněnou zasedacími místnostmi a kuchyňkou nebo prostor rozdělit na menší části pro práci oddělených týmů. V případě zájmu je možno se rozšířit do sousedního patra nebo si pronajmout jen menší část nabízených prostor. Na patře je ke kancelářím k dispozici terasa.

Brno Business Park nabízí komfortní pracovní prostředí se standardem zahrnujícím klimatizaci, otevíratelná okna, zdvojené podlahy pro vedení kabelů a technologií, internet vedený optickým kabelem, možnost rozdělit prostory dle potřeby nájemce, recepci, výtahy, bezbariérový přístup 24/7, EPS a ostrahu.

Přímo u centra se nachází zastávka tramvají 2 a 5 (asi 12 minut na Hlavní nádraží) a městské i regionální autobusové dopravy. Centrum je díky blízkosti dálnice výborně dostupné i z jiných měst a nabízí více než 700 parkovacích míst.

Brno Business Park se skládá z pěti budov nabízejících kanceláře variabilní velikosti od jednotlivých místností po celá kancelářská patra. Nachází se zde restaurace nabízející českou i mezinárodní kuchyni, kavárna, ordinace praktických lékařů, lékárna, copycentrum a další obchodní jednotky.

Volné ihned.

Rádi Vám bezplatně sestavíme přehled brněnských kancelářských prostor dle Vašich představ, pro více informací kontaktuje makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaLondýnské náměstí 853/1, Brno - Štýřice
OkresBrno-město
Plocha užitná570 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObchodní
Datum nastěhování1. květen 2024
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody, Ostatní
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
Elektřina230V

Podobné nemovitosti