Moderní kanceláře na prestižní adrese, 250m2

Moderní kanceláře na prestižní adrese, 250m2
  • Adresa Brno - Štýřice
  • Ev. č. RT1262-000058-1
  • Typ kanceláře
  • Plocha 250 m²

info v RK

+ energie a služby

 

V zastoupení majitele nabízíme pronájem kancelářských prostor na prestiní adrese v rámci moderního administrativního centra.
Administrativní komplex nabízí dobré napojení na dálniční uzly směr Praha, Vídeň, Bratislava, Olomouc a dobrou dostupnost i do centra Brna.
Prostory jsou ve standardu vysoké kategorie „A“, plně klimatizovány, s oteviratelnými okny. Prostory je možné uspořádat dle požadavku klienta od velkoplošných kanceláří, jednotlivých kanceláří, či kombinovaných jednotek na základě space planu na míru klienta.
Vybavenost: záložní generátory, suterénní skladovací prostory, systém řízení budov – pro úspornou spotřebu a řízení bezpečnostních systémů, centrální jádra sjednocují veškerou datovou kabeláž, klimatizace a ventilace, přímé napojení na nejmodernější optickou síť, dvojitá bezpečnostní schodiště, zdvojené podlahy.
Služby: recepce s nepřetržitým provozem, bezpečnostní služba po celý den, autobusová zastávka a stanoviště taxi, bankomat, výběr z několika restaurací, kavárna, kadeřnictví, aj. Podrobné informace a půdorysy vám rádi poskytneme v RK.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieKanceláře
LokalitaBrno - Štýřice
OkresBrno-město
Plocha užitná250 m²
Plocha kanceláří250 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti