Pronájem byty 4+kk, 98 m2 - Praha - Vysočany

Pronájem byty 4+kk, 98 m2 - Praha - Vysočany
  • Adresa Pechmanových, Praha - Vysočany
  • Ev. č. RT1206-00065
  • Typ byty 4+kk
  • Plocha 98 m²
  • Vlastnictví osobní

37 000 Kč za měsíc

bez poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Prostorný byt je součástí nového rezidenčního projektu Čtvrť Emila Kolbena ve Vysočanech hned u stanice metra B Kolbenova. Projekt je umístěn kousek od klidové a odpočinkové zóny kolem říčky Rokytky a parku Zahrádky. Projekt je navržen v nízkoenergetickém standardu s PENB v kategorii B.

Byt je dispozičně řešen jako 4+kk a jeho celková obytná plocha je 98 m2 (bez lodžie) je umístěn ve 2.NP. Dominantou a středobodem bytu je obývací pokoj s kuchyní (32 m2) který rámuje jižně orientovaná lodžie/terasa (8 m2). Obývací pokoj je vybaven kuchyňskou linkou na míru s vestavnými spotřebiči značky Bosch (chladnička s mrazákem, myčka) nebo Mora (indukční varná deska, MW trouba a trouba). Do prostoru se pohodlně vejde jídelní stůl pro 4 - 6 osob a velká sofa. Z předsíně (14,6 m2) s velkou vestavěnou šatní skříní se dostanete do dalších místností v bytě, jako je ložnice (14,5m2), dvou dětských pokojů (11,4 a 11,7 m2), koupelny (6,5 m2) s velkým proskleným sprchových koutem, dvěma keramickými umyvadly Laufen a místem pro pračku a samostatného WC s umývátkem (1,7 m2). 

Byt je vybaven plovoucí masivní dřevěnou dubovou podlahou, dřevěnými dýhovanými obložkovými dveřmi Sapeli, plastovými okny s trojsklem, hliníkovými exteriérovými žaluziemi s elektrickým pohonem a dálkovým ovládáním přes aplikaci v telefonu, vestavěnými skříněmi, videotelefonem a vjezdem do garáží dle SPZ. Pro zvýšení komfortu a snížení nákladů je byt vybaven rekuperací vnitřního vzduchu s regulací.

Součástí ceny pronájmu bytu jsou v suterénu umístěné jedno parkovací stání a sklep (3 m2). Byt je umístěn ve 2. NP (z celkem osmi nadzemních podlaží v objektu), je orientován převážně na jih, sever a západ, dostupný výtahem, částečně zařízený a ve výborném technickém stavu (byt je zcela nový ještě neobývaný). Budova je skeletová, objekt bezbariérový, výška stropů 2,60 m, dostupné přípojky jako optický kabel pro internet, datové rozvody. V areálem možné dobíjet elektromobil. V případě zájmu lze pronajmout i další podzemní parkovací stání za 1.900,-Kč/m.

Zálohy jsou cca 6.500,- Kč/ měsíc (dle počtu osob - společné domovní služby, voda, TUV, vytápění, sklep, garáž). Elektřina hrazena zvlášť. Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků. Kauce je ve výši 75.000,- Kč.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 4+kk
LokalitaPechmanových, Praha - Vysočany
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná98 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaSkeletová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování22. září 2024
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2023
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,60 m
Lodžieano (8 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové

Podobné nemovitosti