Pronájem byty 3+kk, 156 m² - Praha - Vinohrady

Pronájem byty 3+kk, 156 m² - Praha - Vinohrady
  • Adresa náměstí Jiřího z Poděbrad 1561/9, Praha - Vinohrady
  • Ev. č. RT1165-24729
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 156 m²
  • Vlastnictví osobní

89 800 Kč za měsíc

Bez provize RK. Poplatky: 125 EUR/osoba + zálohy (plyn): 8.000 CZK, elektřina - převod na nájemce + kauce

 

Pronájem byty 3+kk, 156 m2 - Praha - Vinohrady

Prémiové bydlení na prestižní adrese Královských Vinohrad...

Dovoluji si Vám tímto představit luxusní podkrovní bytovou jednotku, s velkorysým prostorem 156 m2, která prošla kompletní rekonstrukcí. Nachází se v pátém patře (6. NP) nádherné secesní budovy, na prestižní adrese náměstí Jiřího z Poděbrad. Dispozičně je řešena na prostornou vstupní halu, stylový obývací prostor s krbem, plně vybavenou kuchyní (spotřebiče značek Siemens a Bosch) s jídelním prostorem, hlavní ložnici se šatnou a en suite koupelnou, druhou ložnici s koupelnou, samostatnou toaletou pro hosty a technickou komoru.

Důraz kladen na kvalitu materiálu a komfort bydlení - klimatizace, bezpečnostní dveře, nová okna s dvojsklem, dubové parkety, designová italská dlažba. Dostatek úložného prostoru - v pokojích a na chodbě vestavěné skříně. V případě zájmu možno dovybavit kompletním nábytkem.

V ceně nájmu zahrnuto parkovací stání v těsné blízkosti budovy.

Perfektní dopravní dostupnost - metro trasy A, stanice Jiřího z Poděbrad a tramvajová zastávka - do 3 min. chůzí.

Nájemné a poplatky hrazeny v Eurech. Nájemné: 3.665 Euro, poplatky: 125 Euro/osoba/měsíc (zahrnují vodné a stočné, 3x týdně úklid společných prostor, odvoz odpadu). Zálohové platby (plyn): 8.000 CZK, elektřina převod na nájemce. Neplatíte provizi RK.

Uvítáme zájemce o nájemní smlouvu min. na 2 roky, bez domácích mazlíčků.

Královské Vinohrady jsou považovány za jednu z nejprestižnějších pražských čtvrtí. Kombinace historické krásy, moderního pohodlí a výjimečné dostupnosti z nich činí vyhledávanou adresu pro život. Jsou proslulé nejen svými krásnými parky (Riegrovy sady, Čechovy sady, Rajská zahrada), ale též jako kulturní centrum s množstvím divadel a galerií. V okolí domu je pestrá gastronomická scéna s vynikajícími restauracemi a kavárnami. Vyhlášené jsou též farmářské "Trhy na Jiřáku", kde od středy do soboty je Vám k dispozici sezónní ovoce a zelenina, bio potraviny, ale též výrobky různých řemesel. OC Atrium Flora pouze 1 zastávku metrem.

Elegance, důraz na kvalitu, velkorysost prostoru bytové jednotky a impozantní genius loci - jedinečná kombinace, kterou ocení i ta nejnáročnější klientela. Však přijďte se přesvědčit sami...

Pro bližší informace a termíny prohlídky mě neváhejte kdykoliv kontaktovat.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
Lokalitanáměstí Jiřího z Poděbrad 1561/9, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha156 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Datum nastěhováníIhned
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Sklepano