Zařízený byt 3+kk s terasou a dvěma garážovými parkovacími stáními v novostavbě nedaleko centru města Plzně

Zařízený byt 3+kk s terasou a dvěma garážovými parkovacími stáními v novostavbě nedaleko centru města Plzně
  • Adresa Kartónová, Plzeň - Východní Předměstí
  • Ev. č. RT1151-24411
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 78 m²
  • Vlastnictví osobní

35 000 Kč za měsíc

+ provize RK, včetně právního servisu

 

Předmětem pronájmu je kompletně zařízený, klimatizovaný byt s dispozicí 3+kk o výměře cca 78 m2 s terasou o výměře cca 15 m2 bytového domu kolaudovaného v roce 2024. Byt se nachází v projektu NOVÁ PAPÍRNA, nedaleko historického centra Plzně.

Ke kvalitě bydlení v tomto nabízeném bytě přispívá zajímavá architektura, náročný design a funkční řešení. Kromě vnějšího výrazu dům nabízí velkorysé řešení dispozic bytů a společných prostorů. Neméně atraktivním prvkem jsou venkovní prostranství plná zeleně a odpočinkových zón.

Vše, co potřebujete ke kvalitnímu bydlení. Nabízený byt je umístěn ve čtvrtém nadzemním podlaží, je kompletně zařízený nábytkem a má mnoho úložných prostor. V kuchyňské části je jídelní stůl se židlemi, kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči jako je elektrická indukční varná deska, elektrická trouba, lednice s mrazákem, myčka, digestoř nebo vestavěná mikrovlnná trouba atd. V obývací části je sedací souprava, konferenční a televizní stolek, dle požadavku klienta může být i SMART televize, a především vstup na terasu s výhledem do zeleně směrem k řece Radbuze. V bytě je mnoho úložných prostor a vestavěných skříní. Ze všech pokojů jak z ložnice i dětského pokoje je také vstup terasu. Zde je možné trávit volný čas, relaxovat a odpočívat. V atraktivně a moderně pojaté koupelně s vanou i sprchovým koute a toaletou je koupelnový nábytek. Druhá toaleta je samostatně. V celém bytě jsou moderní svítidla. Praktická je komora přímo v bytě, kde je umístěna pračka. Teplo a teplou vodu zajišťuje dálkový systém z teplárny.

Samozřejmostí je připojení na vysokorychlostní internet a velké množství televizních kanálů. Nadstandardem jsou elektrické předokenní žaluzie a klimatizační jednotky umístěné ve všech pokojích. Byt má vícebodové bezpečnostní dveře a bezpečnost rezidentů zajišťuje kamerový systém.

Výtahem až k autu. V ceně nájmu jsou také dvě garážové parkovací stání umístěné v prvním podzemním podlaží, ze kterého výtahem přijedete až k bytu. Dále je možné užívat sklepní kóji, umístěnou na stejném podlaží jako byt. Sklepní kóje je vhodná k umístění sportovních nebo sezónních věcí.

Bytový dům se nachází jen cca 15 min chůze od historického centra města podél řeky Radbuzy. Lokalita, kde na jedné straně jste v přírodě u řeky Radbuzy, kde jsou sportoviště, cyklostezka atd. a na druhé straně jen pár minut od centra města Plzně, je velkou předností této nabídky. Atraktivní je i skutečnost, že v ceně nájmu jsou dvě garážová parkovací stání.

Předností nabídky je klidná lokalita na dosah centru města Plzně u břehu řeky Radbuzy. Kompletní vybavení bytu včetně manželské postele nebo pracovního stolu a moderní design.

V blízkosti jsou kulturní a restaurační zařízení, park, sportoviště, pošta, nákupní možnosti, lékař, škola, školka, MHD atd. Jedná se o velmi atraktivní lokalitu v zeleni nedaleko historického centra města, která nabízím nájemcům bytu krásné bydlení.



Zálohová platba za režie a služby spojené s užíváním bytu tj. topení, vodné, stočné, domovní odpad, elektrika společných prostor atd. se hradí ve výši 4.000 Kč za měsíc.

Elektrická energie, TV, internet si hradí nájemce přímo dodavateli.

Velmi úsporná B

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaKartónová, Plzeň - Východní Předměstí
OkresPlzeň-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná78 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Datum nastěhování1. září 2024
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2024
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Výtahano
Terasaano (15 m²)
Sklepano (3 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové