Pronájem bytu 3+kk, 107 m2 - Kunštát

Pronájem bytu 3+kk, 107 m2 - Kunštát
  • Adresa Kunštát
  • Ev. č. RT1209-01565
  • Typ byty 3+kk
  • Plocha 107 m²
  • Vlastnictví osobní

20 000 Kč za měsíc

+4000 energie, + provize RK

 

Pronájem světlého bytu 3+KK v Kunštátě – moderní novostavba s výhledem do přírody

Byt se nachází v prvním patře nové budovy s výtahem a nabízí komfortní bydlení v malebném městě Kunštát, jen kousek od historického zámku.

Prostorný a prakticky řešený interiér:

Byt má užitnou plochu 107 m2, z toho 83 m2 obytné plochy a 24 m2 prostorná lodžie. Byt vás osloví promyšleným uspořádáním – po vstupu se ocitnete v předsíni, která vede do chodby spojující všechny místnosti. Obývací pokoj s moderním kuchyňským koutem tvoří srdce bytu, ideální pro rodinný čas nebo setkání s přáteli. Kuchyňská linka je plně vybavená spotřebiči – myčka, lednice, sklokeramická deska, vestavěná mikrovlnná i horkovzdušná trouba. Dva samostatné pokoje poskytují dostatek prostoru pro ložnici, dětský pokoj nebo pracovnu. Dále zde najdete samostatnou koupelnu a WC, a praktickou komoru pro úložné potřeby.

Moderní vybavení a nízkoenergetická novostavba:

Byt je světlý a nabízí dálkově ovládané osvětlení, což přispívá k pohodlí. Podlahy v pokojích jsou laminátové, zatímco v předsíni je kvalitní dlažba. Teplotu lze snadno regulovat termostatem, což šetří náklady na energie. Byt je součástí nízkoenergetické novostavby, která klade důraz na úsporu energie a ekologii.

Výborná lokalita a dostupnost:

Kunštát poskytuje kompletní občanskou vybavenost – mateřská a základní škola, obchody, lékař, lékárna, dětské hřiště a další služby. V okolí je krásný zámek a příroda, ideální pro odpočinek a procházky. Do větších měst je snadná dostupnost – Brno je vzdáleno 30 km, Boskovice a Letovice pouhých 10 km.

Další výhody:

K bytu patří sklepní prostor a vlastní parkovací místo. Pro návštěvy je k dispozici dostatek parkovacích míst v okolí.

Cena a podmínky:

Nájemné činí 20 000 Kč měsíčně, k tomu zálohy na energie 4 000 Kč.

Neváhejte a domluvte si prohlídku tohoto výjimečného bytu, který spojuje moderní styl bydlení s klidným prostředím přírody. Těšíme se na vás!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+kk
LokalitaKunštát
OkresBlansko
Náklady na bydlení20000
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná107 m²
Plocha podlahová83 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Datum nastěhování1. říjen 2024
Bezbariérovýano
ParkováníAno
Výtahano
Lodžieano (24 m²)