Pronájem byty 3+1, 80 m² - Pelhřimov

Pronájem byty 3+1, 80 m² - Pelhřimov
  • Adresa Dolnokubínská, Pelhřimov
  • Ev. č. RT1260-00761
  • Typ byty 3+1
  • Plocha 80 m²
  • Vlastnictví osobní

12 000 Kč za měsíc

Poplatky jsou 2100,-/osoba Elekřina, plyn je přepis na nájemce + provize RK

 

Pronájem bytu 3+1, 80 m2, Pelhřimov ul. Dolnokubínská

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme pronájem prostorného bytu 3+1 o rozloze 80 m2 v klidné části Pelhřimova, na ulici Dolnokubínská. Tento byt se nachází v 1. nadzemním podlaží panelového domu s výtahem, který prošel kompletní rekonstrukcí – nová fasáda, zateplení a moderní výtah.

Dispozice bytu nabízí tři samostatné pokoje, což poskytuje dostatek soukromí pro větší rodinu. Další výhodou je prostorný balkón o velikosti 4 m2 a sklepní kóje, která je součástí pronájmu. Byt je orientován na jih i sever, takže zajišťuje dostatek přirozeného světla po celý den.

Byt je vybaven starším nábytkem, který lze po dohodě odstranit, a kuchyně obsahuje vše potřebné – lednici, sporák s troubou, mrazničku a digestoř. V koupelně je vana a pračka, toaleta je oddělená. Podlahy jsou pokryty linem a dlažbou, vytápění je centrální a okna jsou plastová se žaluziemi. Koberce v bytě je možné odstranit podle potřeby.

Okolí domu nabízí kompletní občanskou vybavenost – restaurace, supermarkety, lékárnu a nákupní centrum. V blízkosti je také čerpací stanice. Tento byt je ideální pro větší rodinu a je ihned k nastěhování.

Nájemné činí 12 000 Kč měsíčně, poplatky jsou 2 100 Kč na osobu a elektřina bude přepsána na nájemce. Kauce činí 12 000 Kč a je zde provize realitní kanceláře.

Těšíme se na Vaši návštěvu při prohlídce!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 3+1
LokalitaDolnokubínská, Pelhřimov
OkresPelhřimov
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha80 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (4 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová, Zpevněná
VodaDálkový vodovod
Topné tělesoRadiátory