Pronájem byty 2+kk, 54 m² - Olomouc - Hodolany

Pronájem byty 2+kk, 54 m² - Olomouc - Hodolany
  • Adresa Blanická 388/6, Olomouc - Hodolany
  • Ev. č. RT1355-02616
  • Typ byty 2+kk
  • Plocha 54 m²
  • Vlastnictví osobní

19 900 Kč za měsíc

+ možnost pronájmu garáže za 2 500,-Kč (bez DPH), + provize RK

 

Pronájem, byty 2+kk, 54m2 Olomouc - Hodolany

Přicházíme s nabídkou pronájmu luxusně vybaveného bytu 2+kk o výměře 54m2 na ulici Blanická, v blízkosti vlakového nádraží Olomouc. Prostory nabízí zázemí krásné vily s rozlehlým, uzavřeným pozemkem a s možností využití venkovního, nadstandardně řešeného altánu či zahrady k pasivnímu odpočinku. K bytu je možno pronajmout jedno garážové stání a také se zde skýtá možnost využití netradiční venkovní kuchyně. Celý pozemek je zabezpečen kamerovým a elektronickým systémem s videotelefonem.

Nemovitost je vybavena nábytkem na míru - vestavěné skříně, masivní manželská postel s kvalitními matracemi, stylový gauč, obývací stěna s televizí SHARP a jídelní stůl se židlemi. Moderní kuchyňská linka má zabudované spotřebiče (lednice + mrazák Whirpool, indukční deska, integrovaná myčka Whirpool, mikrovlnná trouba téže značky). V bytě je mobilní klimatizace a také moderní osvětlení značky Dalen, které se pohodlně ovládá ovladačem. V bytě je položena plovoucí podlaha, průchod místnostmi zajišťují vložkové dveře, okna jsou dřevěná s dvojskly, žaluziemi a sítěmi. V koupelně je velký, komfortní sprchový kout a WC.

V ceně nejsou uvedeny zálohy na energie. Majitel požaduje vratnou kauci ve výši 25 000Kč. Provize RK činí jeden nájem + DPH. K dispozici ihned. V případě zájmu o bližší informace nebo domluvení prohlídky kontaktujte prosím makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieByty 2+kk
LokalitaBlanická 388/6, Olomouc - Hodolany
OkresOlomouc
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha54 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Datum nastěhování15. říjen 2024
ZařízenýAno
GarážAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové