Prodej zemědělská půda, 7 161 m² - Ostrov u Macochy

Prodej zemědělská půda, 7 161 m² - Ostrov u Macochy
  • Adresa Ostrov u Macochy
  • Ev. č. RT1418-00277
  • Typ zemědělská půda
  • Plocha 7 161 m²

272 100 Kč

neplatíte provizi, včetně právního servisu

 

Prodej zemědělská půda, 7 161 m2 - Ostrov u Macochy

Nabízíme velmi pěknou zemědělskou půdu v k.ú. Ostrov u Macochy o celkové výměře 7.161 m2, zapsanou převážně jako orná půda a trvalý travnatý porost na parcelách č. 2634, 3409 a 3537.
Pole jsou situována nedaleko města, všechna jsou přístupná po obecních komunikacích zapsaných v katastru nemovitostí ve vlastnictví městyse Ostrov u Macoch (momentálně součásti obhospodařovaného celku), jsou rovinatého charakteru a hospodářsky udržované. Zajímavostí je, že v blízkosti parcel jsou krasové útvary tkz. závrty, útvary připomínající nálevku, pro turisty atraktivní cíle, pro zemědělce přínosné, jelikož přirozeně slouží k odvedení přívalových vod z blízkého pole.
Pole jsou vhodná pro přímé hospodaření nebo jako kvalitní investiční příležitost. Město Ostrov u Macochy je v srdci unikátní krasové oblasti CHKO Moravský kras, která nabízí spoustu přírodních, archeologických a turistických cílů, díky nimž je vyhledávanou lokalitou pro výlety, sport a rekreaci. V k.ú. Ostrov u Macochy máme momentálně více nabídek. Může pro vás připravit skladbu parcel na míru dle vašeho požadavku.

Jsme přímí majitelé pozemků, neplatíte u nás žádnou provizi RK. Nabízíme rychlý a transparentní obchod bez starostí a rizika.

Údaje k nemovitosti

KategorieZemědělská půda
LokalitaOstrov u Macochy
OkresBlansko
Plocha pozemku7.161 m²