Prodej zemědělská půda, 956 m² - Fažana

Prodej zemědělská půda, 956 m² - Fažana
  • Adresa Fažana, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03281
  • Typ zemědělská půda
  • Plocha 956 m²

30 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Pozemek Fažana, 1.017m2

Nabízíme Vám na prodej olivový háj, který se nachází na konci vesnice v oblasti Fažana, 1500m od moře. Má pravidelný tvar a upravenou přístupovou makadamovou cestu, obklopenou středomořskou zelení a dalšími olivovými háji. Pozemek je obklopen autochtonní istrijskou suchou zdí a na okraji se nachází malý kažun (tradiční istrijský kamenný příbytek). V hloubce kolem 50 metrů je také voda, což je skvělá příležitost pro zavlažování v suchých letních měsících.

Malebná rybářská vesnička na jihozápadním pobřeží Istrijského poloostrova, výchozí přístav pro ostrovy Brijuni - národní park s přívlastky pozemského ráje, je ideální pro odpočinek a rekreaci s množstvím nabízených zařízení. Rodiny s dětmi najdou krásně upravené pláže a parky na hraní, rekreanti najdou sportovní zařízení a nádhernou promenádu ​​u moře, kde si každý užijí západy slunce. Milovníci dobrého jídla se rádi zastaví v četných restauracích podél nábřeží a milovníci historie najdou mnoho starověkých památek v sousední Pule, která je vzdálená pouhých 10 minut jízdy.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Údaje k nemovitosti

KategorieZemědělská půda
LokalitaFažana, Chorvatsko
Plocha pozemku956 m²