Prodej výroba, 907 m² - Prosiměřice

Prodej výroba, 907 m² - Prosiměřice
  • Adresa Prosiměřice
  • Ev. č. RT1026-01210
  • Typ výroba
  • Plocha 907 m²

3 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej komerčního objektu, 907 m2 - Prosiměřice

V centru obce Prosiměřice nabízíme k prodeji jedinečný komerční objekt s širokými možnostmi využití. Ideální pro investory či podnikatele, kteří hledají prostory pro výrobu, skladování nebo výstavbu bytových jednotek.


+ Rozsáhlé výrobní a skladovací prostory
+ Možnost rekonstrukce a rozšíření
+ Strategická poloha
+ Investiční potenciál
+ Velké nádvoří a venkovní prostory

Tento objekt se nachází v centru Prosiměřic na pozemku o celkové rozloze 1.593 m2. Celková podlahová plocha objektu činí 907 m2, včetně dvou prostorných hal v přízemí o rozloze 111 m2 a 278 m2, a dalších prostor vhodných pro výrobu či skladování. V zadní části objektu se nachází nákladový prostor s rampou, která umožňuje bezproblémovou manipulaci s materiály přímo z nákladních vozidel. V prvním podzemním podlaží je kompletní zázemí pro zaměstnance – toalety, šatny, sprchy, a technické prostory včetně kotelny.

V prvním patře nalezneme dvě prostorné místnosti o celkové ploše 127 m2, které lze upravit dle potřeb nového majitele. Na nádvoří se nacházejí další skladovací prostory o rozloze 76 m2, které je možné rozšířit, nebo prostor využít k vybudování parkoviště.

Objekt je připojen na vodovodní síť, elektřinu o napětí 230 V a 400 V a plyn je k dispozici na hranici pozemku. Kanalizace je řešena septikem s přepadem do obecní kanalizace.

Prosiměřice jsou klidnou obcí s dobrou občanskou vybaveností, která zahrnuje školu, školku, obchody i zastávku autobusu. Blízkost Znojma (pouhých 15 minut jízdy), Brna a Vídně činí tuto lokalitu ideální pro investice do komerčních i rezidenčních nemovitostí.

Objekt nabízí široké spektrum využití. Díky rozsáhlým výrobním prostorům a nákladové rampě je ideální pro provoz výrobní firmy nebo skladování. Další možností je rekonstrukce a přeměna objektu na bytové jednotky, přičemž se nabízí možnost vybudování minimálně 7 bytů s parkováním a dalším zázemím. Tato možnost je zvláště atraktivní pro investory, kteří hledají příležitosti v oblasti nemovitostí s potenciálem zhodnocení.

Pokud máte zájem o koupi této nemovitosti, naši finanční specialisté vám rádi pomohou najít to nejlepší řešení. Těšíme se na vaši návštěvu a rádi vás provedeme touto nemovitostí osobně!

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVýroba
LokalitaProsiměřice
OkresZnojmo
Užitná plocha907 m²
Plocha pozemku1.593 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové