Prodej objektu pro výrobu a skladování

Prodej objektu pro výrobu a skladování
  • Adresa Pěnčín - Jistebsko
  • Ev. č. RT1279-00389
  • Typ výroba
  • Plocha 9 863 m²

22 660 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Na prodej dřevozpracující závod, který se rozprostírá na prostorném pozemku o rozloze 9863 m2, nabízí jedinečnou příležitost pro investory a podnikatele v dřevařském či jiném průmyslu. Areál zahrnuje budovy s celkovou zastavěnou plochou 1620 m2, rozvržené pro efektivní provoz.

Závod je vybaven technologiemi jako je katr s kapacitou 62 cm, moderní vakuová sušárna s objemem 13 m³ a truhlárna disponující špičkovou pětihrannou frézkou. Dále zde naleznete lakovnu, sklady s manipulační technikou (včetně Desta 3,5 t), brusírnu a další vybavené dílny. Automatická kotelna zajišťuje plynulý a levný provoz, zatímco nákladní garáž a zázemí pro zaměstnance, včetně kanceláří, přispívají ke komfortu a efektivitě práce.

Na pozemku se nacházejí také zpevněné asfaltové plochy o rozloze minimálně 3500 m2, ideální pro manipulaci, skladování a parkování. Součástí objektu je byt pro správce s dispozicí 2+1 a zahradou, který poskytuje pohodlné bydlení přímo v areálu.

Závod se nachází pouhých 200 metrů od vyhledávaného poutního místa, odkud se naskýtá kouzelný výhled do krajiny, což přidává na atraktivitě lokality a samotného objektu

Tento závod představuje ideální investici pro ty, kteří hledají plně vybavené a funkční zařízení s širokými možnostmi rozvoje a využití. Nechte se inspirovat potenciálem tohoto unikátního prostoru a využijte příležitosti pro rozšíření vašeho podnikání!

Více info u makléře.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVýroba
LokalitaPěnčín - Jistebsko
OkresJablonec nad Nisou
Plocha užitná9.863 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní