Prodej výroba, 1 942 m² - Liberec XIX-Horní Hanychov

Prodej výroba, 1 942 m² - Liberec XIX-Horní Hanychov
  • Adresa Světelská 263, Liberec
  • Ev. č. RT1188-648953
  • Typ výroba
  • Plocha 1 942 m²

19 900 000 Kč

kupní cena vč. provize RK

 

Prodej zajímavé nemovitosti v žádané lokalitě Horní Hanychov v Liberci, která nabízí široké možnosti využití. V současné době je tato budova určena k podnikání, konkrétně zde byla chráněná dílna, kde se realizovala montáž drobných součástek pro automobilový průmysl. Avšak díky své výhodné poloze a územnímu plánu je možné nemovitost přetvořit na dvojdomek nebo jiný typ bydlení. Objekt může být také využit na sociální služby, penzion a další, to z něho činí skvělou investiční příležitost. Celková plocha pozemku 1 942 m.

Nemovitost má užitnou plochou 477 m² ve dvou nadzemních podlaží. V přízemí se nachází čtyři dílny, dvě šatny se skříňkami, umývárny s dámským a pánským WC, sklad a jídelna s navazující kuchyní, jež slouží k výdeji dovozených jídel. Pro pohodlné a efektivní fungování výroby je k dispozici přistavěná kompresorovna s výkonem 2x 11 kW a pracovním tlakem max. 8 bar., která zajišťuje v části prostoru l. NP rozvody stlačeného vzduchu jsou v přízemí ve 3 místnostech, v prvním NP v jedné místnosti(její hlavní využití v těchto prostorách). To je pro výrobní proces klíčové.

Voda je z veřejného řádu a odpad je odváděn do septiku. Plynový kotel zajišťuje topení a teplou vodu. Objekt je vybaven požární bezpečnostní alarmem, čidly pohybu a kamerovým systémem napojeným na společnost Jablotron.

Zadní část v přízemí objektu disponuje prostornou plochou pro manipulaci s materiálem, na kterou navazují vrata s dálkovým ovládáním, to usnadňuje přístup a logistiku.

V druhém nadzemním podlaží se nachází kancelář, rehabilitační místnost a další tři dílny. To zajišťuje dostatek prostoru pro administrativní a výrobní činnosti. Celým podkrovím prochází hala, která má v zadní části umístěn výtah s nosností 250 kg, propojující první a druhé nadzemní podlaží, což zvyšuje komfort a efektivitu pohybu mezi patry.
Významnou výhodou je parkovací plocha velikosti 832 m² (9 míst). Rozšíření skladového prostoru zajišťuje mobilní plachtová hala umístěna na pozemku. Širokou škálu využití umocňuje umístění objektu, který sousedí s velkou plochou travního porostu, což dodává místu klid a příjemnou atmosféru. Z boku domu je zahrada, která umožňuje odpočinek a relax.

Jde tedy o klidné místo s rychlým dojezdem do průmyslové zóny Jih pouze 1,3 km a na nájezd rychlostní silnice Praha - Hrádek nad Nisou dojedete za 3 km. Na tramvajovou zastávku do centra 520 m. Zde si přijdou na své i sportovci a milovníci přírody, protože se místo nachází pod Ještědem s velkým množstvím možností sportování a turistiky.

Tato nemovitost představuje skvělou příležitost pro podnikatele i investory, kteří hledají prostory s možností rozšíření a přizpůsobení podle vlastních potřeb. Nepropásněte šanci na investici v atraktivní lokalitě, která nabízí nejen výbornou dostupnost, ale také potenciál pro budoucí rozvoj.

Kupní cena 19 900 000 Kč. Ev. číslo: 648339.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVýroba
LokalitaSvětelská 263, Liberec
OkresLiberec
Plocha užitná1.942 m²
Plocha pozemku1.942 m²
Plocha zastavěná410 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Typ domuPatrový
Umístění objektuKlidná část obce
Míst k parkování9
ParkováníAno
TopeníJiné

Podobné nemovitosti