Prodej vila, 188 m² - Pomer

Prodej vila, 188 m² - Pomer
  • Adresa Pomer, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03055
  • Typ vila
  • Plocha 188 m²

1 110 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Elegantní vila s bazénem - Pomer

Tato krásná, moderní a elegantní vila se nachází v Pomer pouze 200m od moře, v osadě jihovýchodně od Puly, podél pobřeží nejhlubší části Medulinského zálivu. Tato oblast byla osídlena již od pravěku a starověku a dnes je známá přístavem ACI Pomer. Marina je moderní, obklopená krásnými plážemi, ostrovy a přírodou, ideální jako výchozí bod pro plavby na jih.

Střešní terasa poskytuje soukromé prostředí, kde si můžete vychutnat krásný výhled na okolní přírodu a moře. Vila je vybavena moderním zařízením, aby byl váš pobyt co nejpříjemnější. Klimatizované pokoje zajišťují komfort po celý rok, zatímco ústřední podlahové vytápění zajišťuje teplo v chladnějších měsících. Tři prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou, nabízí soukromí a pohodlí pro všechny členy rodiny. Jedna z ložnic v patře má balkon, ideální místo pro ranní kávu.
V přízemí se nachází samostatné WC, pračka a elektrokotel, což dále přidává na praktičnosti této nemovitosti. Úložný prostor pod schody poskytuje další úložný prostor. Kuchyň, obývací pokoj a jídelna tvoří otevřený prostor, který je ideální pro rodinná setkání a společné stravování.
Bazén je vybaven automatickou technologií, která usnadňuje údržbu a poskytuje maximální komfort. Automatické ekologické zavlažování zajišťuje, že zahrada vždy vypadá krásně a udržovaně. Venkovní sprcha u bazénu poskytuje další pohodlí během teplých letních dnů.
Tato vila je také mimořádně vhodná k pronájmu s možností kategorizace, která může přinést další příjem. Umístění vily, pouhých 200 metrů od moře a 250 metrů od centra vesnice, je ideální pro rodinu, která si chce užívat všech výhod života u moře. Připojení k internetu a televizi zajišťuje konektivitu a zábavu, zatímco video dohled a poplašný systém poskytují dodatečné zabezpečení.
Pomer je ideálním místem pro rodinný život nebo odpočinkovou dovolenou, obklopený přírodními krásami a bohatou historií.

- plocha pozemku: 466 m2
- plocha domu: 188,19 m2 + plocha zahrady 218 m2
- rozměry bazénu: šířka 350 cm x délka 580 cm x hloubka 150 cm s automatickou technologií
- automatické zavlažování prostředí
- tři ložnice - každá ložnice má vlastní koupelnu
- jedna ložnice v prvním patře má balkon
- samostatné WC v přízemí + pračka a elektrokotel
- kuchyně + obývací pokoj + jídelna
- střešní terasa s jacuzzi 38,36 m2
- venkovní sprcha
- možnost kategorizace k pronájmu
- klidná lokalita
- vzdušná vzdálenost od moře 200 metrů
- vzdušná vzdálenost od centra obce 250 metrů

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaPomer, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná188 m²
Plocha pozemku466 m²
Plocha zahrady218 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
ZařízenýAno
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano (4 m²)
Terasaano (38 m²)
Bazénano
TelekomunikaceSatelit
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt