Prodej vila, 151 m² - Podivín

Prodej vila, 151 m² - Podivín
  • Adresa Rosenberská, Podivín
  • Ev. č. RT1134-00177
  • Typ vila
  • Plocha 151 m²

12 500 000 Kč

+ provize RK

 

Prodej vila, 151 m2 - Podivín

Ve výhradním zastoupení vlastníka nabízíme k prodeji exkluzivní vilu o dispozici 4+kk s celkovou zastavěnou plochou 151 m2. Celková plocha pozemku činí 630 m2, přičemž dům je samostatně stojící a umístěn na rovinatém pozemku. Dům je navržený v energeticky pasivním standardu, harmonicky začleněný do okolního charakteru zástavby.

Dispozice domu zahrnuje prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, tři ložnice, koupelnu s WC, samostatné WC a technickou místnost. Pro maximalizaci pasivních solárních zisků je většina prosklených ploch orientována na jižní stranu. V interiéru byly použity kvalitní materiály, jako například laminátové podlahy či keramické obklady, které vytvářejí elegantní a příjemný domov. Podlahové vytápění je k dispozici v každé místnosti. Dům je připravený na montáž klimatizace.

Francouzská okna v obývacím pokoji zajišťují přirozené světlo a přímý přístup na prostornou terasu, ideální pro relaxaci nebo rodinné posezení. Součástí technického vybavení domu je rekuperační jednotka Jablotron, tepelné čerpadlo země/voda a retenční nádrž na dešťovou vodu o objemu 7 000l. Automatický závlahový systém a venkovní rolety na dálkové ovládání zvyšují komfort užívání domu. Provozní náklady domu jsou díky energeticky pasivnímu standardu velmi nízké, pohybují se kolem 5 000 Kč/měsíc.

Součástí pozemku je udržovaná zahrada s okrasnými dřevinami, která poskytuje dostatek soukromí, a parkovací místa před domem.

Vila se nachází ve strategické lokalitě v blízkosti sjezdu na dálnici D2. Jedním z hlavních lákadel oblasti je blízkost Lednicko-valtického areálu, zapsaného na seznamu světového dědictví UNESCO. Město Podivín nabízí klidnou atmosféru, krásné okolí a přátelskou komunitu.

V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Mimořádně úsporná A

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaRosenberská, Podivín
OkresBřeclav
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Užitná plocha151 m²
Plocha pozemku630 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Bezbariérovýano
Výtahne