Prodej vila, 242 m² - Novalja

Prodej vila, 242 m² - Novalja
  • Adresa Novalja, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02673
  • Typ vila
  • Plocha 242 m²

1 290 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Luxusní vila s bazénem - Novalja, 242,90m2

Prodej luxusní vily s bazénem o dvou podlažích ve velmi pěkné a dostupné lokalitě cca. 7-10 minut chůze k moři a na pláž a přibližně stejně do centra Novalja. Poloha poskytuje soukromí a klid, protože je oddělena od centra města a obklopena luxusními budovami v pohodlné vzdálenosti. Z vily je nádherný výhled na moře a město Novalja na jeho úpatí.

Přízemí domu tvoří vstupní prostor/schodiště, velký obývací pokoj s kuchyní a jídelním koutem a toaletou a ložnice s vlastní koupelnou. Z obývacího pokoje se vstupuje na terasu, která je z větší části krytá - částečně horním patrem a částečně pergolou (obrázek) - a pokračuje do společenského prostoru salonku, ideálního pro větší setkání nebo rodinná setkání. Součástí terasy je velký infinity bazén 27,90 m2, pod kterým je plocha na opalování a k bytu náleží i velká upravená zahrada 241,44 m2.

V 1. patře se nachází chodba, ze které je vstup do dalších 3 ložnic - ložnice se saunou a koupelnou a východem na 2 balkony, ložnice s koupelnou a východem na balkon a ložnice s šatnou pokoj a koupelna a východ na dva balkony. V prvním patře je velká lodžie 38,24 m2 s výhledem na moře a dva menší balkony.

Luxus je zaručen kvalitním vestavěným vybavením:
Dům je vybaven vodním podlahovým vytápěním s tepelným čerpadlem vzduch-voda ve všech místnostech, díky čemuž je ideální k pronájmu, protože prodlužuje nájemní sezónu, ale i k trvalému bydlení, díky čemuž je zde komfort v každém ročním období. Pomocí bezplatného tepla z okolního vzduchu dosahuje tepelné čerpadlo energetických úspor, které se investice v krátké době vrátí.

Dodatečné chlazení zajišťují multisplitové klimatizace ve všech místnostech. Truhlářství je hliníkové, s okenicemi s elektrickými zvedáky. Ve strojovně bazénu je provedena příprava tepelného čerpadla pro ohřev bazénové vody a lze zajistit instalaci samotného čerpadla. Je instalována špičková keramika od kvalitního výrobce.

K domu náleží 3 parkovací stání na zahradě.

Plocha pozemku bude doplněna.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti + DPH a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaNovalja, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná242 m²
Plocha pozemku430 m²
Plocha zahrady241 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
Míst k parkování3
ParkováníAno
Terasaano
Lodžieano
Bazénano
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt