Prodej vila, 120 m² - Mošćenička Draga

Prodej vila, 120 m² - Mošćenička Draga
  • Adresa Mošćenička Draga, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02777
  • Typ vila
  • Plocha 120 m²

691 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Krásný dům - Brseč, Mošćenička Draga, 120,50m2

Nabízíme Vám na prodej krásnou autochtonní kamennou vilu s bazénem.
Tato kompletně upravená a zdobená vila nabízí pohodlný obytný prostor a skládá se z přízemí, prvního patra a vysokého podkroví.

V přízemí této vily se nachází prostorná koupelna, dvě ložnice, komora a pomocná místnost, která slouží jako kotelna. V prvním patře je obývací pokoj, kuchyň, jídelna, toaleta a terasa ideální pro relaxaci a užívání si venku. V podkroví jsou další dva pokoje a další koupelna.

Je vybaven ústředním topením na pelety a potrubím pro solární ohřev. Konstrukce mezaninu je betonová a dekorativní trámy byly ponechány jako estetický doplněk. Podlahy ve vile jsou z 8cm silného dubu.

Vila dále nabízí krásný vyhřívaný bazén, prostorný dvůr s olivovníky a ovocnými stromy, garáž a tři krytá stání pro auta. Užijte si krásný výhled na moře, které je od pobřeží vzdáleno pouhých 1500 metrů vzdušnou čarou.

Poloha vily je klidná a ideální pro relaxaci. Dokumentace je v pořádku, aby si nový majitel mohl bezstarostně užívat krásy této výjimečné nemovitosti.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMošćenička Draga, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku893 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
Bazénano
TopeníJiné