Prodej vila, 150 m² - Milna

Prodej vila, 150 m² - Milna
  • Adresa Milna, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-02736
  • Typ vila
  • Plocha 150 m²

1 990 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Exkluzivní vila - Milna, ostrov Brač 150m2

Nabízíme Vám na prodej exkluzivní vilu s venkovním vyhřívaným bazénem, ​​která se nachází přímo u moře, v prestižní lokalitě na ostrově Brač, která nabízí nádherný panoramatický výhled. Tato luxusní nemovitost nabízí vše, co byste mohli chtít pro prémiový životní styl. Vila se rozkládá na rozlehlé ploše, pečlivě navržená tak, aby uspokojila i ty nejnáročnější chutě. Interiér vily vyzařuje eleganci a sofistikovanost, moderní design a luxusní nábytek.

Prostorné terasy poskytují ideální místo k odpočinku a kochání se nádherným výhledem na moře. Venkovní vyhřívaný bazén vám umožní užívat si koupání po celý rok, zatímco zahrada s původními rostlinami vytváří pravou středomořskou atmosféru. Každý pokoj ve vile je klimatizován a podlahové vytápění zajišťuje příjemný pobyt i v chladnějších měsících.

Tato vila má také prostornou garáž a další parkovací místo a je vybavena nejmodernějším bezpečnostním systémem a kamerovým systémem. Díky blízkosti špičkových restaurací, obchodů a oblíbených turistických destinací je tato nemovitost ideální pro ty, kteří hledají luxus, soukromí a pohodlí za všech okolností.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMilna, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku1.000 m²
Počet podlaží3
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové