Prodej vila, 350 m² - Medulin

Prodej vila, 350 m² - Medulin
  • Adresa Medulin, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03076
  • Typ vila
  • Plocha 350 m²

2 500 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Luxusní vila s bazénem - Medulin, 350m2

Nejvýznamnější turistické centrum na jihu Istrijského poloostrova, Medulin, známý také svou zátokou s 11 neobydlenými ostrůvky s nedotčenou přírodou, plážemi, borovými lesy ideálními pro kompletní dovolenou nebo řešení bytové otázky.
Bohatá ubytovací kapacita, bohatá gastronomická nabídka, denní akce během letních měsíců, místo, kde si každý najde to své.

Tato nádherná nemovitost se nachází na působivých 3.335m2, na klidném místě s neuvěřitelným, ničím nerušeným výhledem na moře, které je vzdálené 350m. Nabízí nezapomenutelný zážitek, včetně krásné vily s bazénem, ​​volejbalovým hřištěm, vinným sklípkem a mnoho dalšího.

V přízemí vily Vás uvítá prostorná vstupní hala, toaleta, jedna ložnice s koupelnou a krásně zdobený obývací pokoj s působivým krbem. Dále je zde kuchyně a jídelna se vstupem na prostornou krytou terasu s výhledem do krásné zahrady s bazénem. V suterénu vily se nachází mimořádný vinný sklep.

V patře jsou další tři ložnice, velká koupelna se sprchovým koutem a masážní vanou a balkon s nádherným výhledem na moře. Intimitu usedlosti zajišťují vysoké zdi. Výhodou této vily jsou jistě solární panely, tedy vlastní elektrárna.

Kvalita konstrukce a vybavení nemá obdoby, využívá pečlivě vybrané materiály a vybavení od renomovaných výrobců jako je italská kuchyně Scavolini. Bazén o rozloze 50m2 je vybaven hydromasáží a nechybí ani doplňky jako video dohled, poplašný systém, studna se zavlažováním trávníků a rostlin.

Parkování je zajištěno pro tři vozidla, z toho dvě krytá. Nemovitost má také vjezd ze spodní strany, kde lze vybudovat další garáž a parkovací stání. Pod krytým parkovištěm je suchý sklep cca 70m2, který lze předělat na posilovnu a saunu.

Uvedená cena se vztahuje na zařízený a vybavený dům špičkovými spotřebiči a materiály.

Blízkost veškeré potřebné vybavenosti jako je obchod, škola, pošta, restaurace dělají z této lokality výbornou volbu pro idylickou dovolenou po celý rok i v letních měsících, pokud se chcete zapojit do turistických pronájmů a vrátit tak investovanou částku prostředky rychleji.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí najdete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMedulin, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná350 m²
Plocha pozemku3.335 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano (50 m²)
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt