Prodej luxusní vily | ulice Chopinova | Mariánské Lázně

Prodej luxusní vily | ulice Chopinova | Mariánské Lázně
  • Adresa Chopinova 85/1, Mariánské Lázně
  • Ev. č. RT1041-01214
  • Typ vila
  • Plocha 630 m²

19 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Developerské Centrum Vám nabízí jedinečnou příležitost koupě luxusní vily po kompletní rekonstrukci, která je umístěná v klidné částí lázeňského centra města Mariánské Lázně.
Objekt je logicky rozdělen na 2 části, jednu tvoří budova určena pro vlastníka, druhá část ja zamýšlena buď pro návštěvníky, nebo pro další členy případné domácnosti.
V uzavřeném areálu se nachází budova a pěkná privátní zahrada. V domě jsou k dispozici: sauna, několik krbů, 4 ložnice vč. 4 koupelen, a to vše uprostřed lesního masivu, ovšem na úpatí centra Mariánských Lázní. Celková plocha pozemku je 1118 m2, obytná plocha budovy činí 630 m2 a zastavěná 320 m2. Dům má dvě nadzemní podlaží a suterén, kde se nachází kotelna, komora a východ na zahradu. Dále se zde nachází společenská místnost s krbem a saunou. Dům se děli na dvě křídla, hlavní budovu a samostatný apartmá s dispozici 1+1. V hlavni budově v přízemí se nachází otevřený prostor spojující kuchyň, obývací část s krbem a jídelnu. Dále se zde nachází pracovna, ložnice se vstupem na terasu, koupelnou (vana, sprchový kout) a šatnou. Ve 2.np jsou dva samostatné pokoje, každý pokoj má vstup do vlastní koupelny. Vytápění plynové (vlastní kotelna v suterénu) kombinované s radiátory a podlahové, regulace teploty pomoci termostatu. Dům má k dispozici 2 garážová stání. Bezpečné bydlení uprostřed přírody s veškerou občanskou vybaveností v blízkém okolí. Pár minut pěsky od Lázeňské kolonády a pramenů. Vhodné pro tu nejnáročněší klientélu.

Nehospodárná E

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaChopinova 85/1, Mariánské Lázně
OkresCheb
Velikost4 pokoje
Plocha užitná630 m²
Plocha pozemku1.118 m²
Plocha zastavěná320 m²
Plocha zahrady798 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Terasaano
Sklepano (155 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové

Podobné nemovitosti