Prodej vila, 234 m² - Málaga, Costa del Sol, La Capellania

Prodej vila, 234 m² - Málaga, Costa del Sol, La Capellania
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, La Capellania, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4689322
  • Typ vila
  • Plocha 234 m²

899 000 EUR

 

Vila na prodej 234 m2 La Capellania

Tato krásná vila v andaluském stylu se nachází v prestižní urbanizaci La Capellanía, v blízkosti pláže a s působivým výhledem na moře.

Dům je rozložen do dvou podlaží, je velmi světlý a orientovaný na jih. Má kryté parkoviště pro dvě vozidla a sklad na nářadí.

Po vstupu se vchází do prostorného obývacího pokoje s krbem a jídelnou a také do relaxační zóny. Z této úrovně se dostanete na velkou terasu, která obklopuje dům, s grilem a soukromým bazénem. Kuchyň je plně vybavená; V tomto patře máme také ložnici, kompletní koupelnu a velkou halu.

V horním patře jsou tři ložnice. Hlavní ložnice je prostorná, s šatnou a vlastní koupelnou. Další dvě ložnice mají společnou koupelnu. Také v tomto patře se nachází velká terasa s výhledem na moře.

Urbanizace se nachází 5 minut od dálnice, 20 minut od mezinárodního letiště v Malaze a 40 minut od Puerto Banús. V blízkosti se nacházejí nákupní zóny a také Britská škola a mezinárodní škola Torrequebrada, které jsou vzdáleny necelých 15 minut.

Vila má také udržovanou zahradu a řadu původních rostlin, které umocňují její středomořský půvab. Kromě toho nabízí možnost užívat si klidu a soukromí uprostřed přírody a s komfortem, že vše, co potřebujete, je vzdáleno jen několik minut.

Díky své tradiční architektuře a modernímu vybavení je tato nemovitost ideálním místem, kde si můžete užívat života na pobřeží Costa del Sol, ať už jako trvalé bydliště, nebo jako prázdninové útočiště. Vítejte v ráji v La Capellanía! Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, La Capellania, Španělsko
Velikost4 pokoje
Užitná plocha234 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
ParkováníAno
Terasaano (250 m²)
Bazénano
TelekomunikaceInternet