Prodej vila, 163 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola

Prodej vila, 163 m² - Málaga, Costa del Sol, Fuengirola
  • Adresa Málaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
  • Ev. č. RT1155-R4840915
  • Typ vila
  • Plocha 163 m²

1 750 000 EUR

 

Vila na prodej 163 m2 Fuengirola

Představujeme vám úžasnou novou off-plan vilu, která se nachází ve vyhledávané oblasti Torreblanca, Fuengirola. Tato nemovitost se nachází pouhé 4 minuty od zlaté písečné pláže a pouhé 2 minuty jízdy od vlakového nádraží Torreblanca a nabízí pohodlí i luxus.

Vila stojí na vynikajícím místě a nabízí úchvatný panoramatický výhled na Středozemní moře a okolní hory. Představte si, že se probouzíte s východem slunce nad obzorem a výhledem, který vám vyrazí dech, ať už ze soukromé terasy, nebo z prostorných obytných místností.

Tato moderní vila se bude vyznačovat špičkovým designem a kvalitou výstavby a nabídne dvě bezpečná podzemní parkovací stání, která zajistí pohodlí a praktičnost. Veškerá potřebná dokumentace je již vyřízena, což vám zajistí klid při vytváření vašeho vysněného domova.

Díky této off-plan příležitosti si můžete přizpůsobit některé aspekty tak, aby vyhovovaly vašemu životnímu stylu, což z tohoto domu dělá ideální investici nebo domov napořád v živém pobřežním městě. Nenechte si ujít příležitost vlastnit kousek ráje v jedné z nejžádanějších lokalit na pobřeží Costa del Sol. Nenechte si ujít ty nejlepší nabídky a přidejte se k nám na FB a Instagramu

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaMálaga, Costa del Sol, Fuengirola, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha163 m²
Plocha pozemku456 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ParkováníAno
Terasaano (160 m²)
Bazénano