Prodej vila, 396 m² - Jadranovo

Prodej vila, 396 m² - Jadranovo
  • Adresa Jadranovo, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-00654
  • Typ vila
  • Plocha 396 m²

2 200 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Luxusní vila - Jadranovo, Crikvenica, 396m2

Crikvenica, Jadranovo, luxusní nově postavená vila v 1. řadě u moře s bazénem a krásným výhledem!

Moderní a luxusní nově postavená vila s krásným panoramatickým výhledem na Kvarner, ostrov Krk a přírodu se nachází na mimořádně krásném místě, v první řadě k moři (150 m vzdušnou čarou), pouhých pět minut od pláží a krásné promenády u moře. Nachází se na pozemku o rozloze 1 270m2 a rozkládá se na třech podlažích krásně a moderně navržených vnitřních prostor o celkové velikosti 396m2.

V suterénu se nachází místnost pro volný čas a socializaci s kinosálem, fitness-wellness, toaletou, prádelnou a strojovnou, s ostatními podlažími je propojena vnitřním schodištěm. K dispozici je také garáž 38m2 pro dvě auta (k dispozici jsou také tři další parkovací místa uvnitř zahrady).

Přízemí se skládá ze vstupní části, ložnice s vlastní koupelnou, další toalety pro hosty, otevřeného prostoru jídelny, kuchyně s ostrůvkem a obývacího pokoje, ze kterého je vstup na krytou terasu a venkovní prostor obohacený o prostornou zahradu, velký nekonečný bazén 55m2 se sluneční terasou, grilem, obývacím pokojem a venkovní jídelnou.

Vnitřní schodiště vede do prvního patra, kde jsou tři prostorné ložnice, každá s vlastní koupelnou (dvě z nich mají i vlastní šatní skříně) a z každé je vstup na balkon s nádherným výhledem na moře a ostrov Krk.

Zvláštní atmosféru ve všech pokojích této výjimečné vily umožňují velké prosklené stěny a mnoho teras (celková plocha 200m2), ze všech teras je nerušený výhled na moře.

Za domem je velký otevřený multifunkční prostor, určený jako olivový háj, ale lze jej upravit dle vlastního přání kupujícího.

Tato exkluzivní vila nabízí naprostou intimitu a je zárukou dobré investice, ať už jako rodinné sídlo nebo jako investiční příležitost k pronájmu, protože je kombinací výjimečné lokality, moderní architektury, kvalitních materiálů a špičkového provedení. Fasáda z odvětrávaného římského travertinu, podlahové vytápění a klimatizace Mitsubishi v každém pokoji. Dům je plně vybaven (s přípravou pro solární panely, vyhřívaným bazénem a nabíječkou pro elektromobily).

Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB): A
Vzdálenost od moře: 150m
Vzdálenost od centra: 1000m

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaJadranovo, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná396 m²
Plocha pozemku1.270 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2023
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové