Prodej vila, 248 m² - Dobřichovice

Prodej vila, 248 m² - Dobřichovice
  • Adresa K Lomu, Dobřichovice
  • Ev. č. RT1252-00118
  • Typ vila
  • Plocha 248 m²

24 900 000 Kč

 

Prodej jedinečné vily, 248 m2 - Dobřichovice

Exkluzivní nabídka prodeje jedinečné rodinné vily v Dobřichovicích, na Praze-západ. Nemovitost o celkové podlahové ploše 248 m2, stojí na pozemku o rozloze 1 165 m2. Dispozičně je řešena jako 7+1, se dvěma terasami a garáží. Nádherná nemovitost, která je vhodná pro investici, vícegenerační bydlení nebo kombinaci bydlení a podnikání, oprávněně získala v roce 2004 prestižní ocenění – hlavní cenu odborné poroty v soutěži Dům roku.

V 1. nadzemním podlaží se nachází menší útulný byt s pokojem, spacím prostorem a koupelnou se sprchovým koutem a toaletou. Dále se na podlaží nachází prostorná chodba, technická místnost s novým kotlem k tepelnému čerpadlu, skladový prostor s přístupem do garáže, a další samostatná toaleta. Zajímavě řešené venkovní atrium poslouží jako odpočinková zóna v horkých letních dnech.

Ve 2. nadzemním podlaží nalezneme prostorný obývací pokoj, kterému dominuje stylový krb. Vedle něj se nachází vstup na útulnou terasu, jako stvořenou pro posezení s rodinou nebo přáteli. Patro dále nabízí kuchyň, vybavenou kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči, jídelnu, ložnici, koupelnu s vanou, toaletou a bidetem.

Prostory ve 3.NP se mimo samotné bydlení, nabízí k využití pro podnikatelskou činnost, např. kanceláře, ateliér, ordinaci apod. Je to na vás! Podlaží má vlastní vchod. K dispozici je menší kuchyňka, koupelna se sprchou a toaletou, a tři samostatné místnosti.

Vila se nachází na nádherném místě, obklopena okolní přírodou a lesy, a zároveń s úchvatnýmí výhledy do okolní krajiny.

Více informací zde: https://robertmacho.cz/prodej-vily-dobrichovice/

Dobřichovice jsou město ve Středočeském kraji, v okrese Praha-západ. Leží na obou březích Berounky, přibližně 23 km na jihozápad od centra Prahy a 5 km jihozápadně od města Černošice. Žije zde přibližně 3 800 obyvatel. Občanská vybavenost je velmi dobrá, nachází se zde základní a mateřské školy, ordinace lékařů, množství obchodů a restaurací, sportovní a dětská hřiště apod.

Dopravní dostupnost Dobřichovic je zajištěna pravidelnou železniční a autobusovou dopravou ve směru na Prahu-Smíchov.

Přijďte se na tuto zajímavou vilu podívat osobně. Stojí za to.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaK Lomu, Dobřichovice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha248 m²
Plocha pozemku1.165 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (32 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace