Prodej vila, 296 m² - Crikvenica

Prodej vila, 296 m² - Crikvenica
  • Adresa Crikvenica, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03585
  • Typ vila
  • Plocha 296 m²

580 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Apartmánová vila - Crikvenica, 296m2

Hezká apartmánová vila v centru Crikvenice, ve druhé řadě k moři!

Nabízíme na prodej tuto mimořádnou vilu, která se nachází v samém centru Crikvenice, pouhých 20 metrů od moře (druhá řada k moři) s velkým potenciálem, a která je skutečným klenotem v srdci této oblíbené turistické destinace.

Vila se skládá ze čtyř bytových jednotek a tento prostor zahrnuje:
Suterén - vinný sklípek, společenská místnost (taverna), prádelna a sklad s kotelnou, což poskytuje další funkčnost a komfort.

Přízemí - zde se nachází velký byt se dvěma ložnicemi, obývacím pokojem, kuchyní a jídelnou, se vstupem do krásného dvora, plocha cca 300 m2, ideální pro relaxaci a společenská setkání.

První patro - skládá se ze dvou menších apartmánů, každý s jednou ložnicí a přístupem na soukromou terasu, což znamená další možnosti pronájmu nebo ubytování hostů.

Druhé patro (vysoké podkroví) - tento prostor zahrnuje šatnu, ložnici s vlastní koupelnou a obývací pokoj-kuchyň-jídelnu, která nabízí pohodlí a soukromí.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost stát se majitelem této apartmánové vily, ideální pro turistický pronájem nebo soukromé použití. Využijte příležitost investovat do nemovitosti, která nabízí všechny výhody života u moře a v blízkosti veškerého vybavení!

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize = 3,75%) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaCrikvenica, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha296 m²
Plocha pozemku400 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby1968
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (40 m²)
Sklepano
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody, Ostatní
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové