Prodej vila, 460 m² - Černošice

Prodej vila, 460 m² - Černošice
  • Adresa Berounská 1538, Černošice
  • Ev. č. RT1372-01538
  • Typ vila
  • Plocha 460 m²

34 490 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

 

Prodej jedinečné vily 460 m2 s pozemkem 1000 m2, Černošice (Praha - Západ)

Hledáte ideální rodinné bydlení v klidné a prestižní lokalitě? Máme pro vás jedinečnou příležitost!

Nabízíme k prodeji impozantní cihlovou vilu v Černošicích v ulici Berounská, která vás okouzlí svým prostorem, kvalitním zpracováním, jedinečným umístěním a krásnými výhledy do přírody a na Cukrák.

Vila je částečně podsklepená. V prvním podzemním podlaží se nachází prádelna se sušárnou, technická místnost, skladovací prostory a sauna. Dům dále disponuje dvěma nadzemními podlažími, která poskytují dostatek komfortu i pro početnou rodinu, a podkrovím, které zahrnuje jednu bytovou jednotku. Tato jednotka je ideální jako samostatné bydlení pro hosty, hospodyni nebo rodinné příslušníky. Celková plocha domu činí přes 600 m2, užitná plocha je přibližně 460 m2. Vila stojí na mírně svažitém pozemku o rozloze 1000 m2, což poskytuje dostatek venkovního prostoru pro relaxaci s krásnými výhledy a okrasnými stromy. Zahrada je oázou klidu a ideálním místem pro trávení volného času. Vila se nachází v oblíbené, bezpovodňové části Černošic.

Nemovitost je postavena z porothermu a lícové cihly, což zajišťuje výbornou odolnost a izolační vlastnosti. Střecha je sedlová. Interiér je vybaven dřevěnými podlahami a keramickou dlažbou, které dodávají domu eleganci a kvalitu. V obývacím pokoji najdete krb, který vytváří útulnou atmosféru. Dominantou domu je také dřevěné schodiště, krásný otevřený prostor s vysokými stropy a prostorná galerie nad schodištěm. Samozřejmostí je velké množství ložnic a koupelen, fitness, kompletně vybavená kuchyň, šatna a další.

Součástí nemovitosti je také zabezpečovací systém, vjezdová brána na dálkové ovládání, dvougaráž, prostorný bazén s protiproudem a sauna v interiéru.

Vila se nachází v prestižní lokalitě Černošic, která je známá svým klidem, bezpečím a vynikající dostupností do Prahy. Ulice s nadstandardními domy a docházková vzdálenost ke škole zajišťují pohodlný život. Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a zdravotnických zařízení.

Tato nemovitost představuje perfektní kombinaci prostoru a pohodlí. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči! Pro více informací a sjednání prohlídky nás neváhejte kontaktovat.

Úsporná C

Údaje k nemovitosti

KategorieVila
LokalitaBerounská 1538, Černošice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Nízkoenergetickýano
Užitná plocha460 m²
Plocha pozemku1.000 m²
Zastavěná plocha311 m²
Plocha zahrady750 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2000
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
Balkónano (3 m²)
Terasaano (13 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceBetonová, Dlážděná
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové