Prodej vícegenerační dům, 153 m² - Praha - Braník

Prodej vícegenerační dům, 153 m² - Praha - Braník
  • Adresa Vostrého, Praha - Braník
  • Ev. č. RT1009-00590-1
  • Typ vícegenerační dům
  • Plocha 153 m²

22 090 000 Kč

cena je včetně provize a kompletního právního servisu

 

Prodej rodinného domu 6+1 221 m2, pozemek 870 m2 - Praha 4 - Braník

Toužíte po vícegeneračním rodinném domě s velkou garáží, rozlehlou zahradou v krásné a klidné lokalitě se zelení a výbornou dostupností do centra Prahy? Pak vám nabízíme prostorný rodinný dům 6+1 (221 m2), který má dvě koupelny a dvě garáže, na Praze 4, v Jiráskově čtvrti. Dům, který lze snadno přestavět na dvougenerační, se nachází na pozemku o velikosti 870m2 s udržovanou zahradou se vzrostlými ovocnými stromy a keři a se dvěma jezírky a bazénem.


Tento dům, s ideálním dispozičním řešením, je napojen na veškeré inženýrské sítě, včetně elektřiny na 220/380V. Přízemí dominuje slunný obývací pokoj o velikosti 27,3 m2, který disponuje balkonem (2,5 m2) a je propojený s kuchyní (11,3 m2) vybavenou moderní kuchyňskou linkou se zabudovanými elektrospotřebiči. Nachází se zde také pokoj pro hosty (12,5 m2), koupelna s vanou a samostatné WC.
Ve 2. nadzemním podlaží najdete čtyři pokoje (15 m2, 13,5 m2, 10 m2, 10 m2), další koupelnu (7,1 m2) a samostatné WC. K dispozici je zde také jižně orientovaná lodžie (6,5 m2) a další balkon.
V suterénu, ze kterého je také vstup na zahradu, se nachází sauna, kotelna, sušárna, dílna, sklep a velká garáž, což poskytuje dostatek úložného prostoru.


Dům je vybaven plastovými okny s trojskly a žaluziemi. Ústřední vytápění celého domu zajišťuje plynový kotel značky Buderus a nově nainstalovaná krbová kamna v obývacím pokoji, která jsou také napojena na rozvod topení. Jako alternativu vytápění nabízí dům také elektrické podlahové topení v obývacím pokoji. Ohřev vody zajišťují plynové průtokové ohřívače značek Junkers a Mora.


V této lokalitě je kompletní občanská vybavenost včetně škol, školek, obchodů, lékařského domu, divadla...Nedaleko se nachází také Prague British International School a nákupní centrum Novodvorská Plaza. Ke sportovním aktivitám vybízí blízký lesopark, koupaliště - biotop Lhotka, golfové hřiště v Hodkovičkách a populární cyklostezka podél Vltavy.


Výborné dopravní spojení do centra Prahy zajišťuje MHD, kterou se ze zastávky vzdálené 4 minuty chůze dostanete za 12 min. na stanici metra Smíchovské nádraží, nebo Kačerov. Pro dopravu autem je výhodná blízkost hlavních dopravních okruhů, Jižní spojky, dálnice D1 a tunelu Blanka.


Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou vám můžeme poslat i ve virtuální podobě.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVícegenerační dům
LokalitaVostrého, Praha - Braník
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Užitná plocha153 m²
Podlahová plocha221 m²
Plocha pozemku870 m²
Plocha zahrady738 m²
Počet podlaží3
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Datum nastěhování31. červenec 2025
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
OchranaOchranné pásmo
Balkónano
Lodžieano
Bazénano (20 m²)
Sklepano (46 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace