Exkluzivně nabízíme na prodej vícegenerační dům, 977 m2 - Nový Bor

Exkluzivně nabízíme na prodej vícegenerační dům, 977 m2 - Nový Bor
  • Adresa Třebízského 407, Nový Bor
  • Ev. č. RT1223-02463
  • Typ vícegenerační dům
  • Plocha 977 m²

5 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

 

Exkluzivně nabízíme na prodej dům vhodný jako investiční příležitost v srdci Nového Boru, velmi prostorný objekt původní sklárny, který je kompletně určený k rekonstrukci, s velkým potenciálem a mnoha možnostmi využití. Tuto nemovitost je možno rozdělit do 21 jednotek, které jsou ideální pro investory hledající výnosné projekty, vhodná jako byty, či domov seniorů, pension a jiné podnikání.
Dispozičně je objekt rozdělen do 4 NP + 1 PP. Z toho je 10 jednotek označeno jako byt, 8 jednotek jako nebytový prostor, 2 jednotky jako garáž a 1 jednotka jako dílna. Při rekonstrukci máte úžasnou příležitost vytvořit například nájemní dům s možností následného pronajímání. Investice do bytových jednotek v této lokalitě se ukázala jako velmi atraktivní a může přinést dlouhodobý stabilní příjem. Další možností je např. vytvořit kombinaci bydlení a podnikání, kde část objektu bude sloužit pro výrobní nebo skladovací účely.
Objekt je napojen na vodovodní řád, veřejnou kanalizaci a elektrickou energii, plyn v ulici. Vytápění může být řešeno ústředním vytápěním nebo po podlažích lokálně. Celková plocha je 977 m2, z toho 1 NP má 589 m2, 2 NP má 176 m2, 3 NP má 108 m2 a 4 NP má 104 m2.
Dům se nachází nedaleko centra města, což znamená snadnou dostupnost veškerých obchodů, služeb a veřejné dopravy. Územní plán tuto lokalitu jasně vymezuje jako zónu bydlení, což zajišťuje dlouhodobou perspektivu a rozvoj. Nemovitost se nachází v lokalitě, která je vymezena dle ÚP jako plochy bydlení v rodinných domech - městské a příměstské. Pro kolaudaci na bytový (nájemní dům) je potřeba změna územního plánu.
Vážným zájemcům doporučujeme prohlídku.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieVícegenerační dům
LokalitaTřebízského 407, Nový Bor
OkresČeská Lípa
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná977 m²
Plocha podlahová977 m²
Plocha pozemku852 m²
Plocha zastavěná852 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
ParkováníAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace

Podobné nemovitosti