Prodej Projektu apartmánového domu s vinným sklepem

Prodej Projektu apartmánového domu s vinným sklepem
  • Adresa Zahradní, Zaječí
  • Ev. č. RT1134-00151
  • Typ ubytování
  • Plocha 300 m²

info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, + provize RK, včetně právního servisu

 

Nabízíme Vám jedinečnou příležitost koupě projektu na výstavbu moderního bytového/apartmánového domu s třemi jednotkami v malebné obci Zaječí. Tento projekt bude perfektním místem pro rodinné bydlení nebo investici do rekreačního ubytování.

Klíčové prvky projektu:

Vinný sklep: Ideální pro milovníky vína, neboť Zaječí leží v srdci vinařského regionu. Váš nový domov bude mít vlastní vinný sklep, kde můžete uchovávat a degustovat místní vína.

Moderní design a pohodlí: Moderní bytové jednotky s dostatkem prostoru a komfortu, včetně parkování, zeleně a možnosti vybudování bazénu.

Skvělá lokalita: Zaječí je známé svou bohatou vinařskou tradicí a kulturním dědictvím. Obec je situována v blízkosti chráněné krajinné oblasti Pálava a Novomlýnských nádrží, což nabízí široké možnosti pro rekreaci a sportovní vyžití.

Dostupná doprava: Obec je dobře dostupná vlakem a autobusem, což zajišťuje pohodlnou cestu do Brna, Mikulova či Břeclavi. Výborná dostupnost a propojenost s hlavními městy dělají z tohoto projektu ideální investiční příležitost.

Zaječí je živou a pohostinnou obcí, která nabízí nejen krásnou přírodu a bohatou historii, ale také živé kulturní a společenské prostředí. Místní festivaly, tradiční akce a přátelská komunita přitahují mnoho návštěvníků i nových obyvatel.

Pokud hledáte investici, která kombinuje moderní bydlení s tradičním kouzlem jihomoravského kraje, tento projekt je přesně to, co potřebujete.

Pro více informací zhlédněte naši videoprohlídku a neváhejte nás kontaktovat.. Nechte se okouzlit Zaječím a vytvořte si domov nebo investici s trvalou hodnotou.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaZahradní, Zaječí
OkresBřeclav
Plocha užitná300 m²
Plocha pozemku480 m²
Počet podlaží3
Stav objektuProjekt
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaRekreační
ParkováníAno
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické, Ústřední elektrické, Podlahové

Podobné nemovitosti