Prodej ubytování, 1 299 m² - Zadar

Prodej ubytování, 1 299 m² - Zadar
  • Adresa Zadar, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03145
  • Typ ubytování
  • Plocha 1 299 m²

5 500 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Hotel Borik, Zadar, 1.299m2

Skvělá příležitost pro investory!

Nabízíme Vám skvělou nemovitost špičkové kvality, vybavenou podle nejvyšších standardů, která se nachází v elitní části města Zadar.
Tento hotel se skládá ze tří skvěle zařízených apartmánů, deseti pokojů s výhledem na moře a dvou bazénů. V přízemí se nachází restaurace pro snídaně formou bufetu.
Pokoje jsou hezky zařízené s vlastními koupelnami a terasami a apartmány mají ložnici, obývací pokoj, kuchyň, dvě koupelny a terasu.
Zařízení je kategorizováno 4 hvězdičkami, recenze hostů mu dávají velmi vysoké hodnocení. Obsazenost je sedm měsíců v roce.

Rok výstavby: 2017
Hotel má 13 parkovacích míst.

Zadar má několik pláží, ale určitě nejznámější pláž je Borik, která je známá jako hlavní pláž města. Písečná pláž Borik má štěrkovou i zpevněnou část a snaží se potěšit každého, kdo hledá místo pod sluncem. Nabízí se zde mnohem více než jen ležení na sluníčku a dovádění v čistém, teplém moři. Dny na Boriku jsou dny akční – windsurfing, jet-ski, šlapadla, tubusy, banány, parasailing a další vodní skútry. Mnoho zařízení je vyhrazeno pro nejmenší, takže pláž Borik je ideálním místem pro rodinnou dovolenou.
Jiné návštěvníky si získají taneční bary na pláži a nabídka restaurací podél pobřeží. Pláž se nachází 4 kilometry od centra Zadaru, vedle stejnojmenného přístavu a nejsnáze se k ní dostanete autem a veřejnou dopravou.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaZadar, Chorvatsko
Plocha užitná1.299 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Rok výstavby2017
ZařízenýAno
Míst k parkování13
ParkováníAno
Výtahano
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníPodlahové