Prodej ubytování, 612 m² - Sveti Petar na Moru

Prodej ubytování, 612 m² - Sveti Petar na Moru
  • Adresa Sveti Petar na Moru, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03038
  • Typ ubytování
  • Plocha 612 m²

650 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu

 

Hotel 70m od moře - Sveti Petar na Moru, Sveti Filip i Jakov, 612m2

Příležitost!
Mimořádná příležitost investovat do cestovního ruchu se nabízí v podobě rodinného hotelu, který se nachází v samém srdci Sveti Petar na Moru - Biograd na Moru. Tento hezký hotel, který se nachází pouhých 70 metrů od pobřeží, nabízí jedinečnou příležitost pro hosty, kteří touží po blízkosti moře a bohatých mořských aktivitách.

Každý kout tohoto hotelu vyzařuje pohodlí a pohostinnost. Suterén je úchvatný svou prostorností 224m2, vybavený třemi sprchami určenými pro fitness nadšence. V přízemí se nachází restaurace s velkou terasou, která nabízí nádherný výhled na moře, zatímco v prvním a druhém patře jsou prostorné rodinné pokoje s vlastní koupelnou - celkem 448m2 čistého pohodlí a elegance. Garáž a zahrada 388m2 dodávají praktičnost a další prostor pro hosty.

Kromě toho má hotel perfektní polohu díky své blízkosti obchodů, pouhých 100 metrů od hotelu, což hostům umožňuje snadný přístup k potřebnému vybavení. Navíc díky vynikajícímu dopravnímu spojení s hlavní silnicí vzdálenou pouhých 30 metrů je příjezd a odjezd z hotelu pro všechny hosty mimořádně pohodlný.

Tento hotel se již těší úspěšnému podnikání v cestovním ruchu, který poskytuje potenciálním investorům jistotu a důvěru v další růst a rozvoj. Celkově vzato, rodinný hotel ve Sveti Petar na Moru představuje vynikající příležitost investovat do cestovního ruchu, kombinuje neodolatelnou polohu, vynikající zařízení a osvědčený úspěch v podnikání.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaSveti Petar na Moru, Chorvatsko
Plocha užitná612 m²
Plocha pozemku388 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Rok výstavby1995
ZařízenýAno
Míst k parkování7
ParkováníAno
TelekomunikaceInternet, Satelit
VodaDálkový vodovod
OdpadČOV pro celý objekt