Prodej ubytování, 1 000 m² - Marčana

Prodej ubytování, 1 000 m² - Marčana
  • Adresa Marčana, Chorvatsko
  • Ev. č. RT1350-03138
  • Typ ubytování
  • Plocha 1 000 m²

2 600 000 EUR

včetně DPH, + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

 

Hotel - Krnica, Marčana, 1.000m2

Tento moderní rodinný hotel se nachází pouze pět minut jízdy od centra Krnice a pět minut od krásných pláží v Duga Uvala. Pokrývá celkem 1.000m2 obytné plochy, která se rozkládá na třech podlažích.
Hotel je známý svým kvalitním ubytováním a kuchyní s vynikajícími pokrmy a vyniká také prostornou zahradou o rozloze 8.000m2. Svou blízkostí k městu a plážím poskytuje toto zařízení ideální příležitost pro vlastní investici. Je aktivní po celý rok a pravidelně přijímá hosty jak v létě, tak po zbytek roku.

Hotel se skládá ze 17 ubytovacích jednotek, které se nacházejí v prvním a druhém patře s vlastním vchodem. Každá jednotka nabízí prostor na spaní, obývací část a koupelnu, přičemž jedna z nich zahrnuje prostorný apartmán o velikosti 120m2. Pokoje mají balkon, posezení a jsou vybavené satelitní TV.
Po vstupu do hotelu nás uvítá malá vstupní hala s recepcí, z chodby se vstupuje do barové části a profesionálně vybavené kuchyně s jídelnou.

V prostorném areálu hotelu je dostatek parkovacích míst pro hosty a prostor pro relaxaci a zábavu s oblíbeným nápojem. Venkovní zastřešená terasa je ideální pro vychutnání letních večerů, v druhé části zahrady je bazén, tenisové kurty a bowlingová dráha.
Součástí prodeje hotelu je veškeré vybavení a nábytek.

Cena k jednání.

Nabízíme Vám možnost financování při koupi nemovitostí.

V ceně této nemovitosti není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny nemovitosti (+ DPH 25% z této provize) a dále 3% daň z převodu státu.

Pro jakékoliv další informace a případnou prohlídku nemovitosti nás prosím neváhejte kontaktovat, rádi Vám nabídneme individuální přístup a službu vyhledání nemovitosti dle Vašich přání a preferencí.

Veškerou nabídku našich nemovitostí naleznete na našich stránkách.

Mimořádně nehospodárná G

Údaje k nemovitosti

KategorieUbytování
LokalitaMarčana, Chorvatsko
Plocha užitná1.000 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Rok výstavby2005
ZařízenýAno
ParkováníAno
TelekomunikaceInternet, Satelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
VodaDálkový vodovod
TopeníPodlahové